Ovplyvňuje pravidelná menštruácia plodnosť?
Platí táto úmera?
Nie neplatí, ak by to tak bolo tak pri nepravidelným cykle by stačili lieky na jeho úpravu a vybavené. Nebolo by treba ani CAR
Ak by to platilo, nemala by som ani jedno zo svojich troch deti.
keby to tak bolo tak by som mala 2 ročné dieťa takže je to somarina.
S tým to nič nemá. Pokiaľ vieš kedy máš ovulaciu tak môžeš otehotnieť hneď aj keby máš rozhádzanú menštruáciu. Ale samozrejme sú tam ďalšie faktory. Ja mávam od 27-38 a otehotnela som vždy keď som chcela pomerne rýchlo
Neplatí. Cyklus 26-50 dní, 3 tehotenstvá, všetky na prvýkrát, plánované. Ale počúvala som od lekárky celý život, že bez úpravy cyklu neotehotnejem. Už to prestala riešiť.
U mna nie. Ja som mavala menstruaciu tak 5x za rok a otehotnela som na prvu supu pri oboch tehotenstvach.
Nie neplatí. Ak by to platilo, mam viac detí ako Kollar a rodín častejšie ako čerešňa
Určite nie, veď aj pri pravidelnej môžu byť vajíčka poškodené, sliznica nízka.Nepravidelna menštruácia ešte o to horšie.Vzdy to je veľká lotéria
Nie. Mam pco a pravidelnú menštruáciu, takmer. Otehotnieť mi trvalo cca 4-5rokov ako mladej babe. Čiže absolútne to neplatí. Nejde o menštruáciu, skôr ovulaciu.
Vobec nie 😅😅
nie, ja napr mam PCOS (zevraj nizka plodnost) a cyklus aj tak ako hodinky :D
Takto ..ja mám od "detstva " cyklus 25dc a teda 3x som otehotnela na 1x ...po potrate cyklus zostal ,ale skoro rok sa nedarilo pritom maternica všetko v poriadku aj ovulácia ta prišla na 17den po potrate a mala som ju normálne a aj tak sa dlhšie nedarilo ...tam sú iné páky na toto ...
Nie neplatí…. Ja som prvé dieťa splodila počas MS
Nemyslim. Nemam uplne pravidelnu ms. A cakam 4.babatko.
Ono skor treba pozerat na ovulaciu. Na dalsie okolnosti. Nielen na pravidelnost ms.
Somarina MS ako hodinky a trvalo mi takmer 2 roky otehotnieť.

vobec nie, je tam XY dalsich faktorov, ktore ovplyvnuju schopnost otehotiet a donosit