icon

Ovplyvňuje pravidelná menštruácia plodnosť?

5. nov 2023

Platí táto úmera?

viestta
5. nov 2023

vobec nie, je tam XY dalsich faktorov, ktore ovplyvnuju schopnost otehotiet a donosit

matullienka
5. nov 2023

Nie neplatí, ak by to tak bolo tak pri nepravidelným cykle by stačili lieky na jeho úpravu a vybavené. Nebolo by treba ani CAR

renab
5. nov 2023

Ak by to platilo, nemala by som ani jedno zo svojich troch deti.

medda_beda
5. nov 2023

keby to tak bolo tak by som mala 2 ročné dieťa takže je to somarina.

kkovacovak
5. nov 2023

S tým to nič nemá. Pokiaľ vieš kedy máš ovulaciu tak môžeš otehotnieť hneď aj keby máš rozhádzanú menštruáciu. Ale samozrejme sú tam ďalšie faktory. Ja mávam od 27-38 a otehotnela som vždy keď som chcela pomerne rýchlo

stvura
Odpoveď bola odstránená
ziarifka
6. nov 2023

Neplatí. Cyklus 26-50 dní, 3 tehotenstvá, všetky na prvýkrát, plánované. Ale počúvala som od lekárky celý život, že bez úpravy cyklu neotehotnejem. Už to prestala riešiť.

petulda333
6. nov 2023

U mna nie. Ja som mavala menstruaciu tak 5x za rok a otehotnela som na prvu supu pri oboch tehotenstvach.

sense
6. nov 2023

Nie neplatí. Ak by to platilo, mam viac detí ako Kollar a rodín častejšie ako čerešňa

luccija
6. nov 2023

Určite nie, veď aj pri pravidelnej môžu byť vajíčka poškodené, sliznica nízka.Nepravidelna menštruácia ešte o to horšie.Vzdy to je veľká lotéria

simca06022011
6. nov 2023

Nie. Mam pco a pravidelnú menštruáciu, takmer. Otehotnieť mi trvalo cca 4-5rokov ako mladej babe. Čiže absolútne to neplatí. Nejde o menštruáciu, skôr ovulaciu.

siska53
6. nov 2023

Vobec nie 😅😅

ndrag
6. nov 2023

nie, ja napr mam PCOS (zevraj nizka plodnost) a cyklus aj tak ako hodinky :D

zuzi0911
6. nov 2023

Takto ..ja mám od "detstva " cyklus 25dc a teda 3x som otehotnela na 1x ...po potrate cyklus zostal ,ale skoro rok sa nedarilo pritom maternica všetko v poriadku aj ovulácia ta prišla na 17den po potrate a mala som ju normálne a aj tak sa dlhšie nedarilo ...tam sú iné páky na toto ...

timea301196
6. nov 2023

Nie neplatí…. Ja som prvé dieťa splodila počas MS

maryetta
6. nov 2023

Nemyslim. Nemam uplne pravidelnu ms. A cakam 4.babatko.
Ono skor treba pozerat na ovulaciu. Na dalsie okolnosti. Nielen na pravidelnost ms.

4stanka4
6. nov 2023

Somarina MS ako hodinky a trvalo mi takmer 2 roky otehotnieť.