Ovu test
Ovulacia zvykne byt na 15den. Ale sleduj si to
@katus2412 pravdepodobne mas ovulaciu v inom case, najlepsie je robit testy cely mesiac... ja mam pocas celeho cyklu vyraznejsiu ciarku ako na tvojej foto, nikdy nemam biely test.
A nemusis kvoli fotke chytat test za ocikanu cast🙈ovsem ak si ho namocila spravne.
@babovka2321 😂 tak to som si fakt nevšimla keďže som to už niekoľko krát utrela 😂
@katus2412 ahoj, za mna slabe ciarka / ky moze byt malo farbiva v teste. Niektore proste take su… Mala som testy kde ciarky bolo az bordove, jasne, krasne biele pozadie, alebo take kde som si musela domysliet = onicom…
moze byt aj to no.
Ale ano, ak ani nemas sajnu kedy co - testovat kazdy den 🤷🏼♀️
@anne_mary2 toto vyzera na Pepino a ten ma dost farbiva a nikdy mi ziadny tak dobre neukazal ako ten Pepino. Ale mne teda na 19-22 DC 😅
@katus2412 no dlhsi...ked mam pozitivny test 20 DC, tak ovu pride podla bazalnej teploty tak 21-22 DC a potom este 14-15 dni lutealna faza, takze okolo 34-36 dni. Tento syklus to bude asi 38 😒.
11 DC je este skoro, ked mas 29 dni, mozes to mat aj neskor. A zase, ta ovu moze byt individualna u kazdej. Nemerias bazalnu teplotu? Podla nej bybsi sa mohla zorientovat tiez dost presne. Len teda, ze prebehla ovu, zistis az spatne...

Lepšia fotka