icon

Ovulácia a jej vplyv na otehotnenie

mamina123321
28. apr 2025

Dobrý deň, s priateľom sme mali pohlavný styk presne v deň ovulácie. Chcem sa spýtať, otehotneli ste vďaka tomu na prvý krat alebo nie? Čítala som že šanca na počatie v deň ovulácie je ešte menšia ako dva dni pred ovu. Veľmi tuzime po bábätku a bojím sa že by to nemuselo vyjsť práve počas tej ovu. Ďakujem za každú odpoved

sisa_s
28. apr 2025

Nic ti nezaruci otehotnenie na prvykrat..ovulaciu mas ako odsledovanu?

annamaria4
28. apr 2025

A ste si 100% ista z bola ovulka? Lebo ja som mala teda zakazdym problem zistit v ktory den presne prebehla. To by som potrebovala strasne vela tych testov 😀

ukgirls
28. apr 2025

keby to bolo tak jednoduche tak je kazda druha s bruchom .. a neexistuju tym padom snazilky a podobne

joesvk
28. apr 2025

Určite je väčšia šanca otehotnieť v deň ovulácie v porovnaní s možnosťou dva dni pred.
Držím palce.

really8
28. apr 2025

@mamina123321 hlavne ze uz si si dala meno mamina. Kamoska s pcos otehotnela zo styku pocas ovulacie ale nie na prvy krat.

esther100
28. apr 2025

Ja teda hneď dvakrát v deň ovu a na prvý krát

adka3321
28. apr 2025

@mamina123321 ja som otehotnela v den ovulacie (potvrdena doktorom), ale nebolo to na "prvy sup", trvalo nam skoro 2 roky, kym sa podarilo 🤷🤷 a to som si merala pravidelne BT, takze som vedela, kedy ovulacia byva, takze ak ste sa aj trafili, nikde nie je zarucene, ze zrovna vtedy otehotnies