Ovulácia a jej vplyv na otehotnenie
Dobrý deň, s priateľom sme mali pohlavný styk presne v deň ovulácie. Chcem sa spýtať, otehotneli ste vďaka tomu na prvý krat alebo nie? Čítala som že šanca na počatie v deň ovulácie je ešte menšia ako dva dni pred ovu. Veľmi tuzime po bábätku a bojím sa že by to nemuselo vyjsť práve počas tej ovu. Ďakujem za každú odpoved
A ste si 100% ista z bola ovulka? Lebo ja som mala teda zakazdym problem zistit v ktory den presne prebehla. To by som potrebovala strasne vela tych testov 😀
keby to bolo tak jednoduche tak je kazda druha s bruchom .. a neexistuju tym padom snazilky a podobne
Určite je väčšia šanca otehotnieť v deň ovulácie v porovnaní s možnosťou dva dni pred.
Držím palce.
@mamina123321 hlavne ze uz si si dala meno mamina. Kamoska s pcos otehotnela zo styku pocas ovulacie ale nie na prvy krat.
Ja teda hneď dvakrát v deň ovu a na prvý krát
@mamina123321 ja som otehotnela v den ovulacie (potvrdena doktorom), ale nebolo to na "prvy sup", trvalo nam skoro 2 roky, kym sa podarilo 🤷🤷 a to som si merala pravidelne BT, takze som vedela, kedy ovulacia byva, takze ak ste sa aj trafili, nikde nie je zarucene, ze zrovna vtedy otehotnies

Nic ti nezaruci otehotnenie na prvykrat..ovulaciu mas ako odsledovanu?