icon

Ovulácia a neskorší nárast teploty pri 30. - 31.-dňovom cykle

29. aug 2025

Ahojte mamicky.
Meriam si BT. Mam uz 18.den cyklu, tak som myslela, ze pride zvysenie teploty.. mam uz 5 dni za sebou jemne krce, tlak, nepohodlie v podbrusku, tak som si bola ista, ze ovulacia uz bola. Ale teplota mi stale nestupla. Snazime sa o druhe dietatko… myslite, ze este ovulaciu mozem zaznamenat ? Ze teplota stupne, aj ked tak neskoro ?

colsami
29. aug 2025

To je otazka na vestecku gulu. Mozes, nemusis.

Drzim palce nech vam to cim skor vyjde.

adka3321
29. aug 2025

@anonym_autor Meraj dalej a uvidis, ovulacia moze prebehnut neskor a tym sa ti posunie cyklus (nebudes mat 30 dnovy ale mozno 35 dnovy). Vies aku dlhu mas lutealnu fazu? Ako dlho merias BT?

monickach15s01
29. aug 2025

@anonym_autor ja mam takto dlhy cyklus tych 32 dni a ovulaciu mam vzdy az okolo 22-25 dna cyklu

autor
29. aug 2025
@adka3321

@anonym_autor Meraj dalej a uvidis, ovulacia moze prebehnut neskor a tym sa ti posunie cyklus (nebudes mat 30 dnovy ale mozno 35 dnovy). Vies aku dlhu mas lutealnu fazu? Ako dlho merias BT?

@adka3321 dakujem🙂 pri prvom synovi som merala 8 mesiacov, teraz druhy mesiac sa snazime - som 16 mesiacov po porode

anonym_63e8f0
29. aug 2025

sexujte každý druhý deň a netreba merať

klarabohun77
30. aug 2025

@anonym_autor najspoľahlivejší je uzv ale da sa povedat, ze ak nestúpla teplota, tak ovulacia neprebehla pretoze to zvysenie teploty sposobuje zlte teliesko ktore produkuje progesteron a toto sa deje az ked sa uvolni vajicko. ALE..absencia teplotného vzostupu nezaručuje, ze ovulacia neprebehla.