Ovulácia a pravidelný cyklus
Zdravím chcem sa opýtať snažíme sa o bábo poslednú menštruáciu som malá 13.12, cyklus mám 29 dňový, chcem sa opýtať podľa kalendára mi ovoluciu ukazuje 28.12 ale ovolulačné testy sú negatívne,,, cyklus mavam pravidelný. Ďakujem za odpovede
@sofiaj12323 aha ďakujem lebo mavam pravidelný menzes tak preto ma to tak prekvapilo a ovulaciu cítim keď ju mam
@klamema Kalendar vo vacsine appiek ti ovulaciu len odhadne na zaklade vseobecnych informacii o zenskom cykle. Ak nemas taku appku ktora sa vie ucit z tvojich dat, ci uz z pozit. testov alebo bazalnej teploty, tak to bude vzdy nepresne.
Ak cakas ovu okolo toho 28.12. tak dnes je este priskoro na pozit. test. Ovulacny test zachytava vyplavenie LH hormonu a cca do 24-36 hodin nastane ovulacia. Niektorym zenam sa to deje doobeda, inym poobede, niektorym ta ciarka postupne silnie, inym vobec. Ak testujes len doobeda a to vyplavenie nastane poobede, tak ovulacia prebehne ale test ju proste nezachyti. Na druhy den bude tmavsi ale nebude pozitivny.
@klamema tak sa riad podľa toho kedy ju cítiš a snažte sa každý druhý deň a malo by sa podariť 😊
@klamema my sme sa snazili o babatko a zakaždým som mala ovulacne testy negativne, hoci som citila, ze ju mam...bola som z toho sklamana a bála som sa, ze nie je nieco v poriadku. Doktor mi odporucil robit si testy v kombinacii s meranim BT. Teplotu som si merala.cca 3.mesiace krasne ukazovala ovulaciu a ostala som tehotna hoci som nevedela stale podla toho, kedy presne ovulacia prebieha...treba to viac sledovat tie cykly aby to clovek pochopil 🙂 ale na testy by som sa naozaj nespoliehala aby ste zbytocne neboli sklamana....ovulacne testy som mala pozitivne len v tehotenstve 🤣🤣🤣 ked som si zo srandy vyskusala testy urobit pocas tehotenstva 😅😅☺️😅
@sofiaj12323 no prvé keď som čakala som ani tušenie nemala že sú nejaké ovuláčné testy, stýk sme mali hneď keď mi skončil menzes... Tak snáď to vide
@sofiaj12323 Tie negativne testu som mala aj ja, potom som kupila milion lacnych testov z Amazonu a testovala som dvakrat denne. Zvykla som merat len doobeda ale LH hladina narastla az poobede, takze jasne ze mi to uplne uslo 🤷♀️
@emalka ja som si robila strasne vela testov pocas dna po skončení ms v priebehu asi dvoch tyzdnov plus som merala BT, priznaky ovulacie som mala ale testy stale negativne a mala som rozne druhy testov tak neviem ci som mala taky rychly vzostup a pokles LH, ze som to nevedela zachytit alebo co ale stale boli negativne 🤦🤦🤦🤦a dodrziavala som vsetko ako trebalo a uz som sa stretla s tym, ze viacere mali takyto problém, ze mali testy neustale negativne
@sofiaj12323 a podarilo sa vám otehotnieť?
@klamema ano za tri mesiace sa nam to podarilo 🙂 🙂 aj to tak, ze ani neviem poriadne ako a kedy 🤣 to, ze som tehotna som necakala vobec 🙂

Ja som mala celý cyklus ovulačné testy negatívne aj napriek tomu som ovuláciu mala... čiže na testy by som sa nespoliehala