icon

Ovulácia bez hlienu

3. apr 2025

Ahojte. Podarilo sa vám otehotnieť ak ste nezachytili či ste mali ovulaciu? Pripadne ak ste boli bez hlienu? Robím si ovulane testy a zatiaľ nebol pozitívny a ani som nezachytila žiadny hlien. Môže prebehnúť ovulacia aj bez hlienu? Dneska som 22dc, cítim mierne pichanie v podbrušku od včera večera, najme keď som bola vklude v posteli.. dneska pociťujem tak isto, mierne pichanie v podbrušku a mala som aj troska krvi. Neviem či teda môže nastať ovulacia alwbo už bola a toto by mohlo byť uhniezdenie? Ja viem veľmi sa sledujem 😀

denisa_deniska
3. apr 2025

Aké dlhé máš cykly? 22dc je na ovuláciu celkom neskoro. A áno, môže prebehnuť aj ovu bez toho, aby si si všimla hlien

krasneleto
3. apr 2025

ak nemas 40 dnove cykly a viac tak ovu 22 dc urcite nie

jaskolka
3. apr 2025

3 x som bola tehotná, ovulacny test nikdy som pozitívny nemala.

doriiis
3. apr 2025

V živote som si nerobila žiaden ovulacny test.Mam dve deti.Ale zhodou okolností viem,kedy mám ovuláciu.Vtedy,keď by som len sexovala

lucia13022023
3. apr 2025

Ja som pred tehu nikdy nevedeka kedy mam ovu. Nemala som žiadne príznaky. V den kedy som otehotnela, som si až po styku pozrela ze som mala vlastne ovu.

autor
3. apr 2025

@krasneleto 32-34 dňové cykly, občas príde ms skôr a občas aj neskôr ale prevažne 32-34

autor
3. apr 2025

@lucia13022023 ja tiež práveže nemavam žiadne príznaky ani hlien.. aspoň posledné mesiace 3-4 mesiace co to skúšam sledovať. Predtým som nesledovala K dr zatiaľ som nešla na sono

autor
3. apr 2025

@lucia13022023 ako si vedela kedy ovu bola? Či podľa kalendára?

lucia13022023
3. apr 2025

Vieš čo nikdy ma to nezaujímalo, kedy mam ovu. Keď sme dieťa nechceli chránili sme sa, keď sme chceli prestali sme sa chrániť a malý bol na prvý pokus. Ale nebolo to tak, že by som si sledovala ovu, len sme proste mali sex kedy sa nám chcelo a bez ochrany. Jedine co som mala bol menštruačný kalendár a tam mi ovu ukazovalo, no veľa žien vraví ze je to irelevantné a neukazuje to správne..

autor
3. apr 2025

@lucia13022023 jasne ono ten kalendár nemusí ukazovať správne, ale môže.. proste ten kalendár netuší kedy máš reálne ovu, akurát že to spriemeruje a ukáže.. chápem že sa podarilo hneď na prvý krát a že vlastne bez sledovania ovu, hlavne ste si to užívali.. my sme to tiež tak skúsili, potom keď nič tak som začala sledovať.. samozrejme sex mame pravidelne na plno, nie len cez ovu.. ale teda moja otázka bola aj že či niekto otehotnelnnapriek tomu že nemal príznaky ovu.. ja mám včera a dneska slabé bolesti podbruska ako na kramy.. ak bola ovu ale som ju nezachytila napr 14dc tak dneska by teoreticky mohlo byť uhniezdenie ale samozrejme počkám na test pár dni

lucia13022023
3. apr 2025

Tak áno, moja odpoveď na tvoju otázku bola, že som otehotnela aj bez príznakov.
Určite počkaj s testom. Držím palce

autor
3. apr 2025

@lucia13022023 áno čítala som zw nemala si ovu príznaky. Ďakujem, ak tak sa ozvem ak sa podarilo 😀

letfenixa
3. apr 2025

@lucia13022023 aj ja rovnako. Až po tehotenstve viem kedy mám ovulaciu.

lusyc
3. apr 2025

Môže to byť ovulácia. Ja som tak mala. Testy nemusia byť presné. Z hlien, treba ho vedieť poznať.

bolarazjedna
3. apr 2025

Ja som tiež nerobila ovu testy, ale "plodný" hlien som zvykla mat a všimnúť si. V ten mesiac, keď sme pocali syna, žiadny plodný hlien som nezaznamenala, aj som si bola istá, že preto mi mešká ms, lebo som mala anovulacny cyklus.... A bum, tehotná som bola 🙂

dixitka
3. apr 2025

Ja síce viem približne odhadnúť podľa hlienu, kedy mám ovuláciu (plus mám aj ovulačné bolesti a niekedy aj zvýšené libido v tom čase) - ale chcela som si to overiť a tak som 1 cyklus skúšala ovu testy a na všetkých boli úplne slabé čiarky. No ovulácia zjavne prebehla, keďže som akurát v tom cykle otehotnela :D bolo to však biochemické, takže skúšame ďalej, no ja už tým testom neverím.

Inak niekto má málo hlienu a otehotnie bez problémov, alebo naopak príznaky sú, dokonca aj test môže byť pozitívny, ale ovulácia reálne neprebehne.

nevenka
3. apr 2025

@krasneleto staci cyklus 34 dni, ak ma LF 12 dni, co je uplne v pohode, ja som to tak mavala. Ovu niekedy aj na 24.den, to bol cyklus 36-39 dni. Predlzeny, ale podla doktora este okej. Mam 4 deti prirodzene.
@autorka ano, stvrte dieta mam tak, ze bez priznakov, netusila som, ze daka ovu vobec bola, skor som ju cakala a ona nic a nahle na 25.den cyklu mi stupla teplota a zloztila som sa, ze zase ovu tak neskoro. A to uz bolo tehotenstvo. Brala som lieky, testovala som pre istotu a bolo to tam.
Prve dve deti mame bez sledovania.

autor
3. apr 2025

@lusyc nemám práveže žiadny hlien.. takmer sucho dnu je..