icon

Ovulácia i napriek negatívnym testom

5. aug 2025

Ahojte, vcera 13 den cyklu som mala slabucke krvacanie. Citala som ze to moze byt ovulacne krvacanie, no ja som si od skoncenia menstruacie robila ovulacne testy a kazdy jeden bol negativny. Mohla som mat ovulaciu aj napriek tomu ze testy boli negativny?
Vdaka za kazdu skusenost.

selena_luna
5. aug 2025

@anonym_autor mohla. Ja som mala vsetky ovulacne testy negativne a som 4x tehotna. Zjavne som teda ovulaciu mala a uspesnu.

dixitka
5. aug 2025

@anonym_autor áno, ja tiež tak ako píše selena_luna, testovala som síce iba 1 cyklus, ale som v ňom aj otehotnela, hoci ovulačné boli všetky negatívne (testovala som 2x za deň)

autor
5. aug 2025
@dixitka

@anonym_autor áno, ja tiež tak ako píše selena_luna, testovala som síce iba 1 cyklus, ale som v ňom aj otehotnela, hoci ovulačné boli všetky negatívne (testovala som 2x za deň)

@selena_luna
@dixitka a mali ste aj ovulacne krvacanie?

barka1
6. aug 2025

Ovulacnym testom by som neverila. Lepšie je meranie BT a sledovanie svojho tela.
A tiez úplne nevidím význam v ich robeni. Však ak je partner vždy poruke, stačí styk každý druhý deň bez ohladu na ovulaciu.
A inak nie, nikdy som ovulačne krvacanie alebo spinenie nemala.

selena_luna
6. aug 2025
@anonym_autor

@selena_luna
@dixitka a mali ste aj ovulacne krvacanie?

@anonym_autor nemala, ale viac menej som ju mala odsledovanu aj inak, nastastie mam velmi pravidelne cykly. Skus meranie bazalnej teploty.

autor
6. aug 2025
@barka1

Ovulacnym testom by som neverila. Lepšie je meranie BT a sledovanie svojho tela.
A tiez úplne nevidím význam v ich robeni. Však ak je partner vždy poruke, stačí styk každý druhý deň bez ohladu na ovulaciu.
A inak nie, nikdy som ovulačne krvacanie alebo spinenie nemala.

@barka1 no tento cyklus nebol po ruke. Naposledy sme mali pohl.styk 31.7 a plodne dni podla appky som mala mat od 2.8-7.8. No toho 4.8.som mala to spinenie. Tak som si myslela ze to bola ovulacia. Ale asi nebola. Pretoze od dnes mam este len plodny hlien.

autor
6. aug 2025
@selena_luna

@anonym_autor nemala, ale viac menej som ju mala odsledovanu aj inak, nastastie mam velmi pravidelne cykly. Skus meranie bazalnej teploty.

@selena_luna urcite skusim od buduceho cyklu. Vdaka

barka1
6. aug 2025
@anonym_autor

@barka1 no tento cyklus nebol po ruke. Naposledy sme mali pohl.styk 31.7 a plodne dni podla appky som mala mat od 2.8-7.8. No toho 4.8.som mala to spinenie. Tak som si myslela ze to bola ovulacia. Ale asi nebola. Pretoze od dnes mam este len plodny hlien.

@anonym_autor no ale pribehne, ak mu zahlasis, ze ovulujes? Asi nie...
Tak to tak nesil, na apku sa úplne vykašli a ak vieš, ze ovulujes (to ti ale nepovie apka ani testy, ale práve presne meranie BT), tak si užívajte intimitu obden, partner nech "nestriela mimo" a ak ste obaja ok, tak to skor či neskor vyjde aj bez testov.