Ovulácia i napriek negatívnym testom
Ahojte, vcera 13 den cyklu som mala slabucke krvacanie. Citala som ze to moze byt ovulacne krvacanie, no ja som si od skoncenia menstruacie robila ovulacne testy a kazdy jeden bol negativny. Mohla som mat ovulaciu aj napriek tomu ze testy boli negativny?
Vdaka za kazdu skusenost.
@anonym_autor áno, ja tiež tak ako píše selena_luna, testovala som síce iba 1 cyklus, ale som v ňom aj otehotnela, hoci ovulačné boli všetky negatívne (testovala som 2x za deň)
@anonym_autor áno, ja tiež tak ako píše selena_luna, testovala som síce iba 1 cyklus, ale som v ňom aj otehotnela, hoci ovulačné boli všetky negatívne (testovala som 2x za deň)
@selena_luna
@dixitka a mali ste aj ovulacne krvacanie?
Ovulacnym testom by som neverila. Lepšie je meranie BT a sledovanie svojho tela.
A tiez úplne nevidím význam v ich robeni. Však ak je partner vždy poruke, stačí styk každý druhý deň bez ohladu na ovulaciu.
A inak nie, nikdy som ovulačne krvacanie alebo spinenie nemala.
@selena_luna
@dixitka a mali ste aj ovulacne krvacanie?
@anonym_autor nemala, ale viac menej som ju mala odsledovanu aj inak, nastastie mam velmi pravidelne cykly. Skus meranie bazalnej teploty.
Ovulacnym testom by som neverila. Lepšie je meranie BT a sledovanie svojho tela.
A tiez úplne nevidím význam v ich robeni. Však ak je partner vždy poruke, stačí styk každý druhý deň bez ohladu na ovulaciu.
A inak nie, nikdy som ovulačne krvacanie alebo spinenie nemala.
@barka1 no tento cyklus nebol po ruke. Naposledy sme mali pohl.styk 31.7 a plodne dni podla appky som mala mat od 2.8-7.8. No toho 4.8.som mala to spinenie. Tak som si myslela ze to bola ovulacia. Ale asi nebola. Pretoze od dnes mam este len plodny hlien.
@anonym_autor nemala, ale viac menej som ju mala odsledovanu aj inak, nastastie mam velmi pravidelne cykly. Skus meranie bazalnej teploty.
@selena_luna urcite skusim od buduceho cyklu. Vdaka
@barka1 no tento cyklus nebol po ruke. Naposledy sme mali pohl.styk 31.7 a plodne dni podla appky som mala mat od 2.8-7.8. No toho 4.8.som mala to spinenie. Tak som si myslela ze to bola ovulacia. Ale asi nebola. Pretoze od dnes mam este len plodny hlien.
@anonym_autor no ale pribehne, ak mu zahlasis, ze ovulujes? Asi nie...
Tak to tak nesil, na apku sa úplne vykašli a ak vieš, ze ovulujes (to ti ale nepovie apka ani testy, ale práve presne meranie BT), tak si užívajte intimitu obden, partner nech "nestriela mimo" a ak ste obaja ok, tak to skor či neskor vyjde aj bez testov.

@anonym_autor mohla. Ja som mala vsetky ovulacne testy negativne a som 4x tehotna. Zjavne som teda ovulaciu mala a uspesnu.