icon

Ovulácia po skrátenom cykle?

jaja8_9
20. nov 2018

Ahojte, mam otázku... Ak mi nedpzrievali vajíčka v minulom menstruacnom cykle bola mi podaná vyvolavacka, MS skm dostala za 2 dní je možné že môžem mať už ovulaciu tento cyklus? Ďakujem

karmela
20. nov 2018

@jaja8_9 áno olulaciu má zdravá žena každý cyklus len niekedy sa stane že folik nepráskne alebo nenarastie do potrebnej veľkosti a nedá telu signál že má prísť ms.Nemusi sa ti to opakovať ale moze.Treba skúsiť odsledovať hlien,ovuláčnymi testikmi alebo naj meraním bazálnej teploty v tej som laik.A ak by sa nedarilo treba požiadať gynekológa o folikometriu.Drzim palce na skóre // na tehu teste

jaja8_9
autor
20. nov 2018

@karmela ďakujem krásne 🙂 v auguste som vysadila antikoncepciu prvá ms prišla druhý cyklus mesiac meskala preto ta vyvolavacka a vraj mi nedozrievaju vajíčka ale nepochopila som či ten cyklus predtým alebo nastalo už. Alebo dúfam ze po tejto ms mi ovulka príde normálne

karmela
21. nov 2018

@jaja8_9 skús tabletky agnuscaston sú na úpravu cyklu aj ako podpora na ovulaciu.Mne pomohli len teraz sú už na predpis.Alebo trosku vyčkaj ak si trpezlivá či sa to neupraví samo.