Ovulácia podľa grafu
Prebehla ovulácia vtedy, keď to vyznačil graf ? Ďakujem za každú radu
Mohla byť az takto neskoro ? Ďakujem

Uvidis, ako bude teplota pokracovat. Ak prebehla ovulacia, tak mohla prebehnut aj neskor ako vyznacila aplikacia. Nie je to uplne zjavne pri takomto skakani teplot.
Ja by som povedala že prebehla až 13.5 🙂
@ria_123 v case, ked bolo treba merat, si nemerala, tak aj FF je z toho zmätene. Aka je dnesna teplota?
@magic08 ved meriam od prveho dna ked skoncil menzes. Meriam kazdy den. Podla ovulacnych testov vysla ovulacia na 9.8. Taketo su teploty doteraz. Mozno ten graf je neuplny kvoli tomu ze neni zadany este cely mesiac. Len chcela som vediet ze ci uz teraz je z toho grafu vidiet ci ta ovu sedi, podla toho testu.
@magic08 ved meriam od prveho dna ked skoncil menzes. Meriam kazdy den. Podla ovulacnych testov vysla ovulacia na 9.8. Taketo su teploty doteraz. Mozno ten graf je neuplny kvoli tomu ze neni zadany este cely mesiac. Len chcela som vediet ze ci uz teraz je z toho grafu vidiet ci ta ovu sedi, podla toho testu.
@ria_123 ale v tabulke nemas zaznacenu teplotu z 13 dc (8.8.) zapis, zapis aj ostatne teploty, ktore chybaju do dnesneho dna a daj sem graf zase

ano mohla, aj ked ani to, či naozaj bola z toho grafu nie je jednoznačné