icon

Ovulácia v mojom cykle

manittu
2. jan 2013

caute babule, chcem od vas pomoc, trosku vam to priblizim. Som 2 a pol mesiaca po porode, meriam si bazalnu teplotu. Prihadzujem moj ,,domaci graf kde si bazalnu teplotu meriam cca 2t, viem ze je to malo a treba aspon 3 mesiace aby sme na nieco prisli, ale, moja prva MS prisla 21.11 dnes je uz 2.1 a MS nikde.....s MM sa snazime o dalsie dietatko tak Vas chcem poprosit co vy hovorite na ten graf? Viem, ze hormony su sialene po porode a k tomu mam este aj stítnu zlazu, nemam zatial a ani necítim ziadne priznaky ze by som mala dostat MS. Mozem byt tehu? ja uz sama neviem....Zaujimalo by ma to ze kedy vobec nastala ovulacia v mojom cykle???alebo vobec nenastala?ci sme sa trafili alebo nie.....

Ovulácia v mojom cykle
soldi
2. jan 2013

@manittu ahoj, odporucam si znacit graf tu: www.fertilityfriend.com tam Ti automaticky program sam vyznaci, kedy bola ovulacia.
podla Tvojho grafu by som ju urcila na 26.alebo 27.12. lutealna faza trva priemerne 14 dni, takze menstruaciu by si mala dostat okolo 10.1. odhadom. zalezi na dalsich teplotach.

manittu
autor
3. jan 2013

@soldi dakujem pekne, chcem sa ta este opýtat ta stranka je spoplatnena? treba sa aj registrovat? dakujem