Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@mokilko a to co chcem ja tak to je
ranna a nocna.
od 14:00-2:00-sobota
od20:00 do 6:00-Nedela
a cely tyzden volno 🙂
a plat mas 68% z celkoveho platu
@kotatko1232 juj no to je ťažko to máš tú ms nejako divne tiež
@cvikla12 tak stale som ju mavala silnejsiu a max 5 dni..
a Tento mesiac 2 den a uplne slabucka
@kotatko1232 hmmm možno tehu
@cvikla12 no videla si graf??uz to kleslo vcera 37,4 a dnes 36,8
@cvikla12 tehu ani nedufam.... :( ja som bt nemerala odkedy prisla ms. V den ked prisla Klesla z 37.12 na 36.93.
Potom som uz nemerala,ze sak naco? :( ale prvy den by mi za cely den vystacila jedna vlozka a druhy uz len spinenie tmave.teraz sa mi to akurat docistuje. Len po utreti najdem.
@kotatko1232 nevyzera to zle. Lepsie 68% ako klincom do oka 🙂
@mokilko tak ano...lebo doma uz katastrofaaaa......
ved uz skoro 4 rok
@kotatko1232 moja ja som doma uz 8 rokov 🙂
@mokilko tak ale koli comu??koli malemu nie? 🙂
@kotatko1232 cele tehu s dcerkou na rizikovom,takze to uz skoro rok predtym 🙂 noo,koli malemu. V aprili zasa riesit idem predlzenie rodicaku. Ale ked uz ma dg.tak to bude brnkacka 🙂
@kotatko1232
@mokilko juj kočky moje dúfam že budete mať všetko v poriadku toto som ešte nezažila
@mokilko no keby mali je zdravucky tak pekne robis...
ved ja by som uz asi zosivela tak dlho doma panecku
@kotatko1232 ja len ze viem,ako to je na palicu dlho doma byt 🙂
😅 no ja som tiez zvedava...
ved moj celi cyklus je divny....nikdy mi neprisiel MS az na 38den.
Stale 30-31max 32
@kotatko1232 take boli plany 🙂 som sa do prace tesila ako male decko. Ale ked sa to takto sk.rvilo.....
@mokilko cize ty kedy pojdes do prace??ked pojde maly az do skoly??alebo??ak sa nepodari ovsem babenko
@cvikla12
@kotatko1232
Baby ale mne ta zima zostala.... uz 2 tyzdne ... to asi chripka alebo prechladnutie nebude tak dlho,ci? No snad ten doktorko volaco somnou porobi
@mokilko da ti asi tabletky na upravu cyklu ....budes ich brat 3 mesiace 😀 a mozno sa vam skor podari 😀
@kotatko1232 no to vsetko zalezi od toho,ci bude potrebovat celodennu starostlivost aj ked bude skolak. Ale robi obrovske pokroky tak tajne dufam....mame stastie v nestasti, patri medzi tych 20%, ktori su len "liznuti" 🙂 na prvy pohlad nemas sancu zbadat ze mu nieco je. aj v to babo dufam samozrejme 🙂
@kotatko1232 inofolic combi mam kupeny tak som rozhodnuta brat ten. Na moj nepravidelny cyklus ako stvorene 🙂
@mokilko a TAK DUFAM ZE BUDE UZ LEN LEPSIE A LEPSIE ....
inak ako som si teraz oznacila v Apke kedy dosla MS tak mi ukazalo ze ovulka bola na 24 den..
tak mi povedala aj Lauritka ked vydela moj graf ze vtedy asi bol..a nie ako doky povedal..aj ked som mala hlien
@mokilko si myslis ze to je lepsie??
ja chcem tiez nieco brat lebo som nestastna..
aj ked uz 2 den pijem alchemikovy caj 2x dodna

@kotatko1232 nie,o vikendovych veru nie. Ja som ked tak robila ze 2 dni ranna,2 dni nocna a 4 dni doma.... 12-ky vsetko