Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kotatko1232 to som ti aj ja vravela ze podla mna bola tak 😉
@kotatko1232 cica, ale alchemilka ti mohla skratit tu ms! Ja ju mame poradila teraz v menopauze lebo dlho krvacala pri ms a skratilo jej to nenormalne
@mokilko pozri na moje cykli ake ich mam na zaplakanie
co niekedy boli kraaasne na 30 den
@kotatko1232 kukni moje
@mokilko no tiez to mas tak ako ja...nikdy nevies na 100% kedy pride.. ☹
@kotatko1232 katastrofa.... po dcerke som mala ako hodinky. 28 dnovy
@kotatko1232 a ty si nevravela ze si nemala este taky dlhy cyklus 38 ?ved podla tabulky si ich mala uz 3.🙂
@lala1501 to som mala naposledy pred upravou cyklu...potom sa to jak tak upravilo prestala som brat lieky a zase narovnako ☹
@sussah Krasny pocit.ked ti male babo zacne kopkat v brusku a kopne ta pod rebro ze ta az vystre 🙂 taka bolest 😀
@kotatko1232 skus ten agnuscaston ten je na skrátenie cyklov.aj ja ro teraz mam uvidime aky bude.ale uz raz ponohol
@kotatko1232😂 po toľkých neúspešných rokoch by mi tie kopance nevadili 😁
@lala1501 mam si ho len tak kupit alebo poradit z gynek...
UZ ma asi ukamenuje ...kazdy mesiac chodim k nemu a otravujem ho 😀
@sussah a TAK JASNE.....
ja si pametam ze raz som sedela v autobuse a mala bola nekludna vedla mna sedel mlady chlapcek a tak mi na brucho pozeral ako sa hybalo..a take velke oci robil 😅
@kotatko1232 mme to pred rokom poradila a teraz som si to uz automaticky sama dala😀
@kotatko1232 😂 fakt sa až tak hýbalo? No to musel byť z toho riadne mimo 😀
@sussah ano. tak to bolo leto a mala som len tricko
@lala1501 a ako sa beru??ako ich beries ty?
@kotatko1232 mna Romanko najcastejsie najradsej kopal do mocoveho mechura a smerom dolu tak,ze som miestami myslela,ze mu minimalne uz noha stadial trci 🙂))
@mokilko 😀 😀 PODARENY...mna stale pod rebra
@kotatko1232 ja som mala hroooozne velke brucho 🙂
@kotatko1232 jedna tabletka denne .ja to beriem rano a beries to nepretržite aj cez ms

@kotatko1232 no vidis,a ze doktori vedia 🙂 mne tiez to nevyslo podla toho co on hovoril, aj ked ratam ako ratam, taku dlhu lf by som nemohla mat 🙂 ale kedze ja som predtym bt nemerala, aj tak su to len moje pocity a ovu testiky