Ovulačný test týždeň pred MS.
Ahojte, mozem mat ovulaciu aj 7 dni pred MS?
Co hovorite na tento test...pred tyzdnom som si prvykrat robila 6 testov a vysli slabsie ciarky a teraz ze skusim, bo ma boli prava strana a vyslo toto. Naozaj mozem mat ovulku?
Dakujem za pomoc

Môže byť aj ovu. Ale to sa ciklus predĺži. Alebo môžte byť tehotná. Ovu test ukáže aj tehotenstvo.
ak je aj hlien, treba sa snažit. jednoducha sa posunula. nie sme stroje 😉
Ahojte mám otázku ....snažíme sa o bábo už 6rokov minulý rok po toľkom snažení,modlenie som zostala tehotná ale nie na dlho potratila som v 3 mesiaci tehotenstva.... Na oculacne testy som neverila vždy som vedela kedy mám ale odkedy som bola na čistení po potrate mám to nejak čudne raz si viem odsledovať raz nie....tak som sa nato dala dnes som si robila prvý ale je tam duch čo to znamená ? Ďakujem za radu
@trinity246 na ovulacnom teste, aby bol pozitívny, musí byť druhá čiarka rovnako výrazná alebo výraznejšia ako kontrolná.. 😊 Som zvedavá, či zachytís vrchol.. Ja som mala mat dnes už skoro pozitívny a zatiaľ nič.. Nechápem tomu.
@rosalie1411 no ja som mala mať včera pozitívny a nič skôr zoslabol ...no uvidíme nakoniec zistím že možno budem mať ovu vždy po ms uvidíme po ms keď začnem si robiť teraz pokiaľ nebudem mať ešte budem pokračovať....😉
Ahojte potrebujem poradiť robila som si ovulačny test nakoľko minulý mesiac keď som si robila podľa kalendára tak som zistila že svoju ovulácia som prepadla tak som začala zas tento mesiac hnem no mrche robila som si vo štvrtok piatok a sobotu čiže dnes ...takže vždy som sa riadila kalendárom a momentálne som zistila že od potratu sa si plodné dni posunula o týždeň skôr.
@trinity246 tak ako si dopadla? ovu test bol pozitívny..........
@juliatriscova nijako stále nič 😣 už neviem čo mám preto spraviť aby som raz videla také čiarky na trhu teste 😣🍀
@trinity246 ja viem kedy mam ovulaciu, presny vrchol, mam vtedy 12 bolesti a uplne neskutocnu chut na sex nonstop 😣... a aj tak mi ovulacny test nevysiel. pozitivny 🤷♂️ nikdy sa sila ciarok nedorovnala... a o dva tyzdne na to pekne vysiel tehotensky 😎, takze neviem ako velmi su spolahlive...

Mozes ju mat posunutu