icon

Partner vraví, že silím snaženie sa o dieťa

simca35
3. máj 2020

Ahojte baby, tak v krátkosti. Obidvaja sme sa rozhodli, že by sme chceli spoločné dieťa. Keďže ja už jedno dieťa mám. Od augusta 2019 si nedávame pozor. Stále sa ho pýtam ci chce dieťa, a on ze by bol rád. Ale žiadne úsilie z jeho strany. Kúpila som nám vitamíny. A už mi bolo vykricane, že to silím a nutim ho brať tabletky. O sexe ani nehovorím, už ho poriadne ani nemáme lebo, že ho cez plodné dní nutim do toho.

Strana
z3
simca35
autor
3. máj 2020

Ja veľmi túžim po dieťati, každý mesiac to riešim. Čítam rôzne fóra, kde by mohol byť problém a ako to riešiť. Tak som nám kúpila aspoň tie vitamíny. A už je zle. Ze kam sa ponáhľam, veď máme čas, nemám to siliť a pod. Ja mam 27 a 4 dieťa a nechcem veľmi vekový rozdiel a on je o 20 rokov starší. A nemá doposiaľ žiadne deti. Tak aj preto by som chcela čím skôr dieťa

simuskaaa123
3. máj 2020

Mne spravil ex babo a potom povedal po rozchode, že ja som ho dotlacila... Pritom sám chcel...

bluka2
3. máj 2020

Tak možno dieťa až tak nechce. Aspoň ja by som na podobnú otázku odpovedala áno alebo nie a nie "bola by som rada". V tom je trochu taká neurcitost a jeho postoj tomu odpovedá.Mozno by aj bol rad, keby nebolo...

pribinak
3. máj 2020

Ak stále rozprávaš p dieťati, vidí tá hľadať problémy, strkať mu tabletky, tak sa ani nečudujem, že sex už ani nemáte a on už ani nechce.
Jeho rola muža milenca sa vďaka tvojej snahe zmenila na inseminatora.
Ja sa mu ani nečudujem

simca35
autor
3. máj 2020

@bluka2 povedal aj áno, dokonca aj mená vyberá pre deti. Aj že by išiel na materskú a pod. A potom ten jeho postoj je úplne odlišný

simca35
autor
3. máj 2020

@pribinak a ako to zmeniť? Nechcem to takto. Ale neviem to prestať riešiť

pribinak
3. máj 2020

@simca35 prestaň tlačiť na pílu a hotovo.

mondolina
3. máj 2020

@simca35
Tak sa ukludni, lebo nebude ani partner ani dieťa.

evalin88
3. máj 2020

@simca35 no, my s polovickou sme tiez chceli planovane... pockala som, kym bude s tym stotozneny.. mal vtedy 37... ja 29.... kupila som vitaminy, ake dopredu som sa opytaka, ci ich bude ochotny brať.. a on, že nie, ale ak chcem, brat ja, môžem. Dokonca ich zaplatil ale on ako chlap odmietal brat vitaminy.. teraz si neda ani celaskon... proste chlapi maju pocit, že su ok a nič brať nepotrebuju... vsetku snahu ich k tomu dotlačit beru ako prehaňanie... dam ti priklad... kamoška s manzelom nemohli mať.. ona riešila PCO, endokrinologa, vitaminy.. dokonca si pychala hormony, aby mala vyššiu šancu.. manžel nechcel isť ani na spermiogram.. hoci ona podstupovala kadečo vratane operacie... trvalo niekolko mesiacov.. kym ho dotlačila isť na odber spermii... u chlapov je to skratka o ješitnosti..nepripustia si, ze by mohli nať problem.

tykat
3. máj 2020

@simca35 ...a co robil doteraz ze pred 50tkou nema deti? Mal nejaku zenu? Chceli deti? Mozno ti len robi radost ze sa tvari ze chce deti...hovorut ze chcem a vyberat mena nie je ziadna zodpovednost...splodit dieta je uz vazna vec.

marianna_peskova
3. máj 2020

Zasa si nemyslím, že branie vitamínov je silenie. Aspoň si doplní chýbajúce vitamíny, keď už nič iné.
A sexovať treba aj mimo plodných dní, nech si chudák nemyslí, že je naozaj iba na plodenie detí. 😄

eliska13
3. máj 2020

@simca35 ano silis to😀a, čo keď sa zadarí o 3 roky?Partner je už starší nemusí mať kvalitné spermie, nečítaj fóra, nenut ho a užívaj si sex.
Ty máš času veľa je aj možnosť, že spoločne mať nebudete z rôznych dôvodov.

ledgerka
3. máj 2020

Jasne ze to silis. Preco sa ho dookola pytas ci chce dieta? Ked raz povedal ze ano tak ano. Opytala by som sa po par mesiacoch neaktivity ze ci naozaj chce, ale urcite nie kazdy tyzden. Ked ho nahanas pocas plodnych dni, tak to je tiez asi riadne odveci. Co za vitaminy si mu kupila? Nejaky klasicky multivitamin alebo take kde je rovno napisane ze na robenie deti? :D Ty si mlada a mas cas, podari sa skor ci neskor.

simca35
autor
3. máj 2020

@evalin88 fuha tak ťa kamoška sú toho teda prešla. Tiež mi to príde tak, že chlapi si myslia ze v nich problém nikdy nemôže byť.

deti95060810
3. máj 2020

on má 47 ? tak to nemôžeš porovnávať muža vo veku teba cca 27 r. a 47 r. muža . Mala by si si niečo o tom naštudovať - tá sexualita je tam niekde úplne iná..... Jednoducho tvojmu mužovi sa už asi toľko sexovať nechce ....😉

simca35
autor
3. máj 2020

@evalin88 môj dokonca berie vitamíny každé ráno celá skon a ešte niečo preto som si myslela, že keď mu nejaké kúpim tak s tým nebude mať problém.

evalin88
3. máj 2020

@simca35 mne po prvom pokuse "na ostro" moj povedal: tak a reraz už je to iba na tebe... možno nečakal, ze môže byť problem.. vačšina chlapov si mysli, že vyjde ba prvy šup.. možno ho to frustruje a to, že to stale riešiš mu na psychike tiež neprida... naplanovať si sex na plodne dni s tym, ze ved plodne dni... skus isť na neho cez romantiku... alebo ho neako inak zviesť a to, že maš zrovna plodne dni mu nehovor...

sasa1310
3. máj 2020

@simca35 má 47 rokov, žiadne dieťa. Dieťa veľmi chce, ale reálne sa toho štíti. Je vôbec on plodný? A preto si našiel frajerku s dieťaťom. Ja mám skôr pocit, že tam bude ten problém

simca35
autor
3. máj 2020

@tykat bol ženatý, ta žena mala už dieťa a potom chceli dieťa aj bola tehotná a potratila. A potom že mu povedala ze žiadne dieťa nechce. Véd práve že je to vážna vec, povedal mi, že jeho sen je mať dieťa. Tak neviem prečo neurobí pre to maximum. Dokonca mi na Silvestra povedal sám od seba, že ak by sa nám dlhšie nedarilo ci by som bola ochotná ísť na umelé oplodnenie

simca35
autor
3. máj 2020

@marianna_peskova veď ja nejdem na neho iba keď mám plodné dní, sexujeme aj mimo plodných. Lenže vždy som iniciátor len ja. A to ma už nebaví.

veronika1234512345
3. máj 2020

Aj môj partner mi par krát vytkol, že to silím a ze nemám nato tak tlačiť a ono to príde.
Boli hádky, nebol sex no hrozne obdobie.
Ale rozprávali sme sa xy krát a prišlo to po 3 rokoch co sme sa nijak nechranili.

simca35
autor
3. máj 2020

@eliska13 s otcom môjho dieťaťa sme sa snažili 3 roky a až po tom to vyšlo. Ja nechcem čakať tri roky. Som povedala, ak sa tento rok nezadari tak sa vykašlem na to. Sústredím sa na kariéru. A zmieri sa s tým že mám len 1 dieťa. Véd preto som mu kúpila tie vitamíny aby mu podporili spermie

sunny8
3. máj 2020

Dieťa máš .. načo ti je nasilu druhé ? Veď si užívaj s týmto dieťaťom pri malom už nebudeš mať toľko času na to staršie .. nakoniec aby si na obidve neostala sama ako ja .. aj ja som si vydupala dieťa a dnes som slobodná matka 😏

simca35
autor
3. máj 2020

@ledgerka nepýtam sa ho to každý týždeň. Z času načas sa spýtam, že aj či chce dieťa, lebo ono sa samé od seba nespraví. A potom mi povie, že mu to len vycitam. Nenahanam ho až tak, len mu poviem ze mam plodné, že by sme mohli večer o niečo sa pokúsiť. Berie vitamíny na lepšie spermie.

simca35
autor
3. máj 2020

@deti95060810 tiež v tom začínam vidieť rozdiel. Vždy večer mi povie l, že je unavený že ráno, ráno zase nič a tak to ide každý deň. A potom mu povie, že si už ani nepamätám kedy sme to mali, tak mi povie ze zase mu to vycitam. A že však není kedy... Och ja neviem

ajka0207
3. máj 2020

@simca35 suhlasim ze to silis, nesnazite sa este ani rok, tlaci ta vek? Chápem tvoju tuzbu, my sme sa o druhe tiez snazili skoro rok, ku koncu uz som tiez bola prepnuta a brala vitaminy, muz velmi tuzil po dieťati, ale sam povedal ze radsej sa prestaneme snazit ked vidí ako sa ja na to upinam.

sara07
3. máj 2020

@simca35 tlačíš na pílu podriadilo si všetko len tomu, daj tomu volny priebeh, vykašli sa na plodne /neplodné , jednoducho si zasuložte od chuti a nie ideme na akt plodenia deti , a stále do okola sa pýtať to neveríš či je to tak pred mesiacom ,
nehovor nič, nahod pradlo a chci sulož nie akt plodenia a možno to pôjde lepšie ,

simca35
autor
3. máj 2020

@sasa1310 veď aj ja mam taky pocit. Ja som mu povedala, že aj keby nebol plodný tak s nim zostanem, že ho neopustím. Len proste chcem vedieť v čom je náš problém. Len o spermograme už nemôžem nič povedať. Lebo by bolo zase zle

alex49
3. máj 2020

ved ochranu nepoužívate, načo sa ho furt pýtaš, či chce dieťa. Keby ho nechcel, tak používate ochranu. Normálne si užívaj a nevyčítaj mu, že sa mu nechce mať sex, spojil si ho s plodením a nie s radosťou.

eliska13
3. máj 2020

@simca35 tak mu nehovor kedy máš plodné dni a vôbec túto tému neotvaraj.Je dosť starý, aby vedel, že bez sexu dieťa nesplodi.
@sunny8 páči sa mi, že si úprimná😊

Strana
z3