icon

Po akom čase užívania Clostilbegytu sa vám ukázali dve čiarky?

snazilka2021
29. aug 2021

Ahojte, žienky
S partnerom cca rok už sa pokúšame o malinké keďže veľmi veľmi po ňom túžime ❤️ a žiaľ neúspešne.
Pred mesiacom mi gynekologička nasadila clostilbegyt. Brala som ho v čase ako mi bolo odporúčané 2x1 tablete... Budúci týždeň by som mala dostať (dúfam, že nedostanem) menštruáciu. Gynekologička mi zistila, že ovulácia mi neprebieha tým pádom preto mám problém otehotnieť.
Chcela by som sa opýtať na Vašu skúsenosť s clostilbegytom? Po akej dlhej dobe sa Vám ukázali //?
Mali ste nejaké príznaky pred očakávanou menštruáciou? Bolesti v podbrušku, prsia naliaté, bolestivé? Ja tieto príznaky mám. Avšak po tých všetkých negatívnych testoch čo som si robila doteraz bojím sa opäť, že po teste zostanem len sklamaná a
bez nálady. Je tu nejaká baba čo sa jej to podarilo hneď? Moja psychika tiež robí divy nakoľko sa tým aj dosť celkom trápim, keďže partner je v poriadku.
S malou dušičkou pevne verím, že do konca roka sa to nám podarí ❤️❤️❤️

karhu
29. aug 2021

mne nepoohol

lusinkaj85
29. aug 2021

Ahoj, mne pomohol v druhom cykle. 🙂

snazilka2021
autor
29. aug 2021

@lusinkaj85 Používala si aj niečo iné pri clostilbegytu alebo len tento daný liek? Veľká vďaka za odpoveď.

lusinkaj85
29. aug 2021

@snazilka2021 no ja som si od prvého cyklu kedy mi bol nasadený clostilbegyt dávala aj včeliu materskú kašičku a gynex kvapky. A okrem toho som dlhodobo pila alchemilku a brala kyselinu listovú. Ale teda myslím si, že najviac pomohol ten clostilbegyt, lebo ja som nikdy nemala ani šajnu kedy mám ovuláciu.

snazilka2021
autor
29. aug 2021

@lusinkaj85 ak smiem vedieť akú si brala včeliu materskú kašičku? Nakoľko hľadám po internete a je to od rôznych výrobcov a rôzne druhy.... Tak preto sa radšej informujem. Chceme bábo, čiže urobím/e preto všetko... Snáď, ma chápeš 🙂

lusinkaj85
29. aug 2021

@snazilka2021 jasné, chápem. 🙂 Poslala som do správy.

dori92
29. aug 2021

Ahoj mne pomohol hneď po prvom mesiaci. //

matkahelka
29. aug 2021

@snazilka2021 mne nepomohol a uplne mi rozhadzal cyklus. musela som 3 mes.chodit na vyvolavacky. a potom zase na injekcie na zastavenie krvacania.

snazilka2021
autor
29. aug 2021

@dori92 brala si len clostilbegyt? Či aj niečo iné? Ďakujem za odpoveď.

dori92
29. aug 2021

@snazilka2021 duphaston + clostyl....
Mam Pco

daffynko
29. aug 2021

Ja som brala 4 mesiace v kuse a zial nepomohol vobec ani ovulacia nebola ... teraz 2 mesiac neberiem

kleopatra114
29. aug 2021

Mne hneď v prvom cykle, v polovičnej davke. Mám pco- menštruáciu ani ovuláciu skoro nikdy

azurova99
30. aug 2021

@snazilka2021 pomohol brala som ho len jeden cyklus druhý som mala mať pauzu ak od snaženia ak od tabletiek, nejako sa podarilo ani neviem ako keď počas ovu sme sa nesnažili, vôbec tomu nechápem, ale som rada, možno psychika spravila svoje, a prsia som mala.totalne napíšte, testy som robila keď až 2 dní meskalo inak som nemala odvahu, držím prsty

snazilka2021
autor
30. aug 2021

@azurova99 nooo, ešte ani ja nemám odvahu si ho spraviť keďže nejako sa bojím sklamania. Som objednaná k Dr 13.09. Tak uvidím že čo to dá 😍❤️ snáď vytúžené ❤️🙏🙏 veľká vďaka 🙏

bebotka
30. aug 2021

@snazilka2021 a ovuláciu si mala potvrdenú aj lekárom, či si len brala clostyl bez kontroly rastu folikulov? ono pri clostyle by sa malo chodiť na folikulometriu, aby lekár videl ako naň reaguješ kedže hneď ti nasadil dve tablety denne.

snazilka2021
autor
30. aug 2021

@bebotka áno áno bola a boli 4x dominantné na ľavom vaječníku 🙂

bebotka
30. aug 2021

@snazilka2021 tak už len čakať a dúfať, držím palce nech to vyjde

angel993
30. aug 2021

@snazilka2021 ja som brala materskú kašičku, pomohla mi k otehotneniu. Kupovala som ju od miestneho včelára.

ikonica
30. aug 2021

Mne po prvom, ale nedopadlo to dobre, lebo mi po ovule nenasadili progesteron (aspon ja si to tak zdovidnujem)... Mala som ho nizky co zistili v horm profile... Aj som si ho nasadila, ale uz bolo neskoro ... Potom som brala clostyl este 2 cykly a nic... A potom pauza a zhruba na druhy ci treti cyklus bez neho sa zadarilo a uz som aj donosila... Ale mam pocit, ze mi ho ani nebolo treba brat, ja som ovulu mala aj bez neho...

snazilka2021
autor
30. aug 2021

@bebotka veľká vďaka ❤️

snazilka2021
autor
30. aug 2021

@angel993 skúsim sa aj popozerať 🙂 ďakujem,