Pocity v podbrušku po ovulácii
Ahojte, mám 8 dní do menštruácie. Minulý týždeň sme mali prerušovaný sex v sobotu, nedeľu a v utorok (prerušovaný sex=nespravil sa do mňa) Ovulácia podľa aplikácie aj podľa intenzívnych pocitov prebehla v pondelok. Druhý deň pociťujem slabé menštruačné bolesti v podbrušku. Môže byť oneskorená ovulácia alebo skôr by mohlo ísť o uhniezdenie? Pociťovala ste to niektorá tak skoro? Akože naštudované mám o tom dosť, chcem vedieť reálne skúsenosti zo života 😀 máme 3 ročné dieťa, ktoré sa podarilo na 3.mesiac, celé roky fungujeme na prerušovanom sexe, druhé dieťatko by nás veľmi potešilo, aj keď sme sa oň momentálne ešte nepokúšali. Ďakujem za všetky rozumné názory a skúsenosti
@anonym_autor čo sa týka príznakov uhniezdenia tak som mala na 5 deň po ovulácii bolesti podbruska, další deň nič a 7 deň som mala take pichanie podbruska ako keby dakto zvnútra má bodal nožom. A na 10dpo pozitívne testy. Takzw ja si myslím že uhniezdenie bolo 7dpo, ešte vlastne má na 9dpo večer v posteli začalo brucho bolieť ako pred ms, zároveň aj kríze a myslela som si že do rana príde menzes, a nakoniec nič a ráno pozitívne testy. Tak asi 9dpo bolo uhniezdenie. Sama neviem 😂 ale viem že som sa moc sledovala každý deň, lebo cyklus bol sledovaný
@anonym_autor čo sa týka príznakov uhniezdenia tak som mala na 5 deň po ovulácii bolesti podbruska, další deň nič a 7 deň som mala take pichanie podbruska ako keby dakto zvnútra má bodal nožom. A na 10dpo pozitívne testy. Takzw ja si myslím že uhniezdenie bolo 7dpo, ešte vlastne má na 9dpo večer v posteli začalo brucho bolieť ako pred ms, zároveň aj kríze a myslela som si že do rana príde menzes, a nakoniec nič a ráno pozitívne testy. Tak asi 9dpo bolo uhniezdenie. Sama neviem 😂 ale viem že som sa moc sledovala každý deň, lebo cyklus bol sledovaný
@anonym_1686b7 tak mi vyšiel pozitívny test 🙉 týždeň pred ms
@anonym_autor skor je tam minimalna sanca na tehotenstvo, kedze ejakulat siel mimo. My tak tiez fungujeme uz 14r a mame vedome 1 dieta, o ktore sme sa polroka snazili. Takze za mna skor nie.
@molkapolka tak mi vyšiel pozitívny test 🙉 týždeň pred ms
@anonym_1686b7 tak mi vyšiel pozitívny test 🙉 týždeň pred ms
@anonym_autor teraz neviem či mám gratulovať alebo nie 🤭 asi to je neplánovane tehotenstvo, ale tak teda gratulujem ☺️ bože ja tiež neviem citat, ja som myslela že tento týždeň si mala ovu, išla som ti písať ci si si istá dnom ovulácie a ty si ju mala zrejme minuly týždeň.
@anonym_autor teraz neviem či mám gratulovať alebo nie 🤭 asi to je neplánovane tehotenstvo, ale tak teda gratulujem ☺️ bože ja tiež neviem citat, ja som myslela že tento týždeň si mala ovu, išla som ti písať ci si si istá dnom ovulácie a ty si ju mala zrejme minuly týždeň.
@anonym_1686b7 neplánovane, ale určite je chcene a veľmi sme sa potešili, aj keď teda chceli sme sa do toho pustiť možno o rok, dva? 😂 Ja som chcela už aj teraz, chlap na to pozerá skôr z praktického, otcovskeho, finančného hľadiska a tak, ale potešil sa 🙈
@anonym_autor mi tiež tak fungujeme viac ako 10rokov a tehotná som bola vždy len Vtedy keď sme chceli. Za man nie, možná ovulka neskorá, alebo predmenstruacne, hormonálne javy.
@molkapolka tak mi vyšiel pozitívny test 🙉 týždeň pred ms
@anonym_autor tak gratulujem 🙂

@anonym_autor skor je tam minimalna sanca na tehotenstvo, kedze ejakulat siel mimo. My tak tiez fungujeme uz 14r a mame vedome 1 dieta, o ktore sme sa polroka snazili. Takze za mna skor nie.