Podarí sa otehotnieť s PCOS a liečbou?
Ahojte. Mam pcos a musim brat duphaston aby som dostala menzes a inofolic . Sledujem ovulaciu aby som nebrala duphaston pred nou . plus euthyrox na štítnu. 3ti mesiac sa snažíme o babo. Zatial nič. Mate niekto podobný zdr/ problem a zadarilo sa vám? Napíšte vás príbeh na povzbudenie. Dakujem
@33tehulka33 ahoj tiež mám pcos...prognózy boli všelijaké, tiež som brala duphaston aby som vôbec mala ms...ale nakoniec tehotna som bola 3 krát. Prvý krát po roku a pol sa podarilo..druhý krát po 3 mesiacoch ale skončilo to ako MA a tretí krát tiež rok a pol trvalo kým som otehotnela. Držím prsty🍀
Otehotnela som s PCOS 3krat...pred otehotnením som stále začala uzivať inofolic plus vitamín D. Prvýkrát som problém so štítnou nemala, pri druhom tehu z krvi zistili že mám zlú hodnotu a poslali ma k endokrinologovi ten mi predpísal euthyrox ale žiaľ tehotenstvo dobre neskončilo, tentokrát som tehu znova tiež som začala brať inofolic plus endokrinolog mi zvýšil dávku euthyroxu na 100 a hneď na druhý mesiac som otehotnela
Ja mam pcos, trikrat som otehotnela, pomerne rychlo ale zial zatial vzdy neuspesne. Tiez uzivam euthyrox (v minulosti som sa liecila na stitnu, teraz to beriem preventivne), ale zistili mi aj ine problemy, cize tie dovody mozu byt rozne.
@adrbat Ano prave preto mi gyn. Odporucila ist na endo a vtedy som začala brat lieky :/ zatial iba 3mesuac sa snažíme takze to nieje vela tak uvidime este tomu dávam pár mesiacov
@andovka007 Dakujem a vsetko prirodzene iba s duphastonom? Alebo umelé?
@anushik dkujem a po akom case snaženia bolo prvé tehotenstvo?
Ja som prirodzene otehotneli pri.pcos 3x mam dve deti.trvalo.to 8 rokov.menzes 2-3x do roka hormony som brat nechcela nechali sme to na prirodu a jednoducho sme to trafili.
@33tehulka33 prvé asi po dvoch rokoch ale po užívaní inofolicu do polroka zhruba
@saxana000 teda prvé po 8rokoch snaženia?
@33tehulka33 prve 2016 ako 26rocna nesnazili sme sa nijak intenzivne boli sme slobodni. potom dlllho nic dalsie az 2023 skoncilo MA dalsie o pol roka rodila som 2024.
@33tehulka33 prirodzene....užívala som aj ja inofolic ale po čase som prestala aj stým...dva krát som otehotnela po liečbe u imunológa..veľmi často som bola chora a ked mi nasadil liečbu do pol roka som otehotnela🙈ale nemôžem potvrdiť ci to má súvis, osobne si ale myslím, že to isto dopomohlo

@33tehulka33 ahoj, síce nemám PCSO ale tiež beriem euthyrox. Hovorila si aj endokrinológovi, že chcete dieťa? Mne povedal, keď som bola na poslednej kontrole, že keď sa budeme snažiť o bábätko, nech mu poviem aby mi vedel zvýšiť dávku liekov (že na otehotnenie, treba dať silnejsie). Pri prvom synovi sa nám hneď prvý cyklus podarilo a pri druhom (ale neúspešnom) do 2-3 cyklov.