icon

Pomáha materská kašička pri otehotnení?

velkanika
8. okt 2025

Pekný deň želám idem si pre radu lebo vy žienky mi skôr a lepšie poradíte ako nejak doktor....chvem sa opýtať na doplnok Materska kasicka uzivate niektorá z vás ak áno odkiaľ ju mate kde si môžem kúpiť overený produkt poprosím ak môžte prezradiť? A pomohla vám co sa týka otehotnenia? Videli si rozdiel keď ste ju neužívali s keď ánoza všetky rady budem rada....Q ako dlho ste ju užívali a podarilo sa vám.otehotniet a do tej chvíle sa vám nedarilo? 😊

leona45
8. okt 2025

@velkanika kupte od včelára. Treba vyskúšať

sajmi
8. okt 2025

@velkanika možno nevyžiadaná rada, ale nám pomohlo na otehotnenie vitamíny inofolic a folandrol

maidenfair
8. okt 2025
@sajmi

@velkanika možno nevyžiadaná rada, ale nám pomohlo na otehotnenie vitamíny inofolic a folandrol

@sajmi pridávam sa, aj nám to pomohlo.

velkanika
autor
8. okt 2025
@maidenfair

@sajmi pridávam sa, aj nám to pomohlo.

@maidenfair q ako dlho ste užívali?

catherinah
8. okt 2025

Záleží kde je problém.
Niekomu pomoze, niekomu nie. Ale určite stojí za to vyskúšať.

venom19
8. okt 2025

Mne nepomohlo nic z veeelmi odporucanych doplankov, vitaminov, kasiciek, ci gynexov...

lenuss1992
8. okt 2025
@sajmi

@sajmi a ktorý inofolic ste uzivali

sajmi
8. okt 2025
@lenuss1992

@sajmi a ktorý inofolic ste uzivali

pabla99
11. okt 2025
@venom19

Mne nepomohlo nic z veeelmi odporucanych doplankov, vitaminov, kasiciek, ci gynexov...

@venom19 úplne rovnako, keď sa nedarí už okolo roka treba pobehať radšej vyšetrenia.

jajaja47
11. okt 2025

@velkanika ja som mala nizke amh a uzivala som vceliu matersku kasicku, vitamín d a melatonin. Nasledne sa mi zvysila aj hodnota amh a prirodzene som otehotnela.
O dietatko sme sa snazili 1,5roka, sli sme do car na vysetrenia, tlacili nas do ivf kvoli mojmu nízkemu amh, vraj prirodzene zrejme nikdy neotehotniem(prave čakám druhe dietatko) ale to som odmietla a nakoniec to vyšlo takto prirodzene.