icon

Pomohla vám akupunktúra na otehotnenie?

8. okt 2024

Pomohla vam akupuktura na otehotnenie,?

lilyianka
8. okt 2024

Nie

dorottka
8. okt 2024

Neriesila som sice otehotnenie, ale mne pomohla a velmi. A nie, ziadne placebo. Ale treba si vazne vybrat dobreho “majstra”. Moja akupunkturistka je aj moja obvodna lekarka a mam teda istotu, ze sa fakt vyzna.

demodun
Autor odpoveď zmazal
tundra
Autor odpoveď zmazal
banalu
9. okt 2024

Zalezi asi kde je problem. Ja som mala problem so zrazanlivostou krvi ako tinedzer a mne pomohla az akupunktura. Roky do mna pchali lieky, nevedeli prist na to kde mi dosticky miznu.
Potom ma mama vzala na akupunkturu, chodila som tam 6 mesiacov, stalo to cez 10.000 sk, co bolo vtedy kopa penazi, ale od vtedy mam vzdy dosticky nad hranicou, a to uz bude 20 rokov.
Moj hematolog vtedy nechapal co sa deje, preco sa mi zrazu zlepsuje stav, mama mu o tom nepovedala, bala sa vysmechu z jeho strany, stacilo jej, ze je ja som ok.
Ale predpokladam, ze pri niektorych dg nepomoze k uplnemu vyzdraveniu.

ik70
9. okt 2024

Áno, poznám dve dievčatá ktoré nemohli otehotniet niekoľko rokov, už boli zúfalé a len tak mi to mimochodom spomenuli a ja som im odporučila jednu Thajčanku "Pim" z Hrnčiarového pri Starej Turej. A čuduj sa svete po niekolkých sedení u nej sa im podarilo otehotnieť. Ona lieči pomocou akupunktúri aj rôzne iné ochorenia. Chodia k nej ludia aj zďaleka aj BA aj zo Žiliny. Za jedno sedenie som naposledy cca pred rokom platila 10€. Kolko platia iný a kolko sa platí teraz to neviem.

tundra
Autor odpoveď zmazal
zuzka2662021
2. máj 2025
@ik70

Áno, poznám dve dievčatá ktoré nemohli otehotniet niekoľko rokov, už boli zúfalé a len tak mi to mimochodom spomenuli a ja som im odporučila jednu Thajčanku "Pim" z Hrnčiarového pri Starej Turej. A čuduj sa svete po niekolkých sedení u nej sa im podarilo otehotnieť. Ona lieči pomocou akupunktúri aj rôzne iné ochorenia. Chodia k nej ludia aj zďaleka aj BA aj zo Žiliny. Za jedno sedenie som naposledy cca pred rokom platila 10€. Kolko platia iný a kolko sa platí teraz to neviem.

@ik70 ahoj. Vedela by si.mi dat kontakt na pani co robi akupunktúru? Ďakujem