icon

Pomohli vám Easy Home testy pri snažení o dieťatko?

17. feb 2025

Ahojte, tie čo ste používali easy home ovulačné testy s aplikáciou 🙂 pomohli Vám ? Boli lepšie ako obyčajné ? My sme ich vyskúšali prvý krát ,mali sme styk aj 12.2 aj 14.2.. tak som zvedavá 🙂 snažíme sa už dosť dlho a veľa žien si tú aplikáciu chválilo 🙂

Pomohli vám Easy Home testy pri snažení o dieťatko?
lenuss1992
17. feb 2025

Ja tej aplikaci nerozumiem 🫣🫣

autor
17. feb 2025

@lenuss1992 pomôže Vám určiť kedy sa zvyšuje hormón plus kedy máte ten “peak”deň tzv.prelom keď sa začne o pár h ovulácia..vypíše Vám aj kedy by bolo dobré mať sex ,kedy máte veľké šance na počatie 🙂

barka1
17. feb 2025

Myslím, že sa to už prehana s tymito "zaručenými" modernymi metodami. Veď sex každý druhý den a je to. Sanca otehotniet v jednom cykle je 20%. Takže za pol roka by sa zdravému páru malo pri tejto frekvencii zadarit.

A ak je problém, nepomozu ani sofistikované testy.
Navyse taketo testovanie sposobuje hlavne nervozitu a stres a to može viest k neúspešnym pokusom.

lenuss1992
17. feb 2025

@barka1 my sa pokúšame už o rok a sme zdravý a deti už máme tak nechápem prvé deti nám podarili do troch mesiacov

calathea97
17. feb 2025

Ja som používala len tie testy bez apky a za mňa sú to najlepšie testy. Otehotnela som hneď v ten mesiac. Predtým som používala Livsane alebo Dr. Max, ale neukazovsli tak pekne ako tieto... Za mňa jednoznačne najlepšie ovulačné testy 👍

autor
18. feb 2025

Aj my sa snažíme vyše rok a tiež nič preto skúšam tieto testy že čo keď 🙂
@lenuss1992

autor
18. feb 2025

@calathea97 ďakujem to ma potešilo ,ja som tiež používala predtým tie testy ktoré ste uviedli a nič, tak dúfam,že s týmito sa nám podarí 🙂