icon

Pomohli vám kvapky Gynex na cyklus a plodnosť?

eminaaaa
15. jan 2025

Ahojte. Kamarátka mi doporučila gynex kvapky na upravenie cyklu, ovulaciu a celkovo na úspešné otehotnenie. Mate s tým niektorá dobré skúsenosti?
Ďakujem.

a_alexandra_a
15. jan 2025

Na úpravu cyklu sú super, mne pomohli aj proti pms a bolestiam pri menštruácií

katariiinkaa
15. jan 2025

Nám pomohli hneď 2x, prvýkrát to nedopadlo dobre, druhýkrát je to teraz - začali sme 34tt.

fok
15. jan 2025

@eminaaaa aj mne pomohli asi tieto kvapky. Resp. Otehotnela som v cykle kedy som ich začala užívať. Predtým bolo 8mesiacov neuspesnych

pabla99
16. jan 2025

@eminaaaa nepomohli mi na otehotnenie ani na príšerne PMS a menštruačné kŕče…
Brala som štyri alebo päť mesiacov, nezbadala som žiadne zmeny.

michaela329
16. jan 2025

Nie, nepomohli. Ale mne neskôr diagnostikovali endometriózu, takže tam by bylinky nepomohli nikdy 🤷

lenuss1992
20. jan 2025

@katariiinkaa po akom čase vám pomohli?

lenuss1992
20. jan 2025

Môžem sa spýtať to sa má kvapkat že veď to nejde cez tú tyčinku ja som asik blbá🤣🤣

katariiinkaa
20. jan 2025

@lenuss1992 2x hneď v cykloch kedy som ich začala užívať. Mávam však neskoro ovulaciu, čiže som stihla v oboch prípadoch tie 3 týždne gynex brat ešte pred ovulkou.

lenuss1992
20. jan 2025

@katariiinkaa to sa má užívať pred ovulkou

katariiinkaa
20. jan 2025

@lenuss1992 mne to vyšlo zhodou nahod stále tak že mi gynex prišiel na začiatku cyklu, čiže som ho brala odzaciatku cyklu 3 týždne + týždeň pauza. Takto by sa mal brat. Ale je vraj jedno v ktorej časti cyklu sa s ním začne. Tým som len chcela povedať že keďže mám ovulku neskoro, stihla som brat jeden “cyklus” gynex ešte pred ovulkou 😅

lenuss1992
20. jan 2025

@katariiinkaa takže sa môže aj počas menzesu

bambu_lka
21. jan 2025

Dobrý deň kvapky gynex užívam aj ja začala som minulý týždeň mám nepravidelný cyklus dlhy až 40-50 niekedy nepríde ani jeden mesiac mám pco a snazime sa 2 a pól roka uvidíme ci to vinde

lenuss1992
21. jan 2025

Baby ako to kvapkate veď to nejde musím tam urobiť dieru zvrchu ? Ja som z toho debil 🤣🤣mne to nejde kvapkat keď to celé vytiahnem z tej fľaštičky

katariiinkaa
21. jan 2025

@lenuss1992 veď je tam klasické kvapátko 😀 odšrubuješ, vyberieš, ponoríš to do kvapiek, stlačíš kvapatko a potom kvapkaš 😀 ja som si to dávala do trošky vody

julka6
Autor odpoveď zmazal
julka6
30. jan 2025

Ahojte baby mam na predaj kvapky gynex, raz som si z nich nakvapkali su plne. Su v zaruke do buduceho roku stali ma 25€. Predam za 15€