icon

Pomohli vám vitamíny Ovosicare pri PCOS?

9. júl 2025

Ahojte, mate niektora skusenost s vitaminami ovosicare pri PCOS? pomohli vam?dakujem

anonym_95a15a
9. júl 2025

@anonym_autor brala som ich asi mesiac na odporúčanie dr v car. Ja som nemavala ovulaciu a užívala som letrozol a potom sme mali iui. Takze som ich nestihla ani dobrat čo som objednala, ale pochybujem že by prispeli k otehotneniu po mesiaci užívania

ziabronozka
9. júl 2025

má niekto na predaj ?

modratrixie
9. júl 2025

presne včera som ich od gynekológa dostala, 10 mesiacov sme sa snažili o bábätko a pri kontrole mi zistil PCOS, sú že šialene drahé 40€ na 2 týždne ja dúfam že to aspoň má nejaký efekt a dúfam že nám aj niekto sem napíše skúsenosti

autor
10. júl 2025
@anonym_95a15a

@anonym_autor brala som ich asi mesiac na odporúčanie dr v car. Ja som nemavala ovulaciu a užívala som letrozol a potom sme mali iui. Takze som ich nestihla ani dobrat čo som objednala, ale pochybujem že by prispeli k otehotneniu po mesiaci užívania

@anonym_95a15a a pri otehotneni letrozolom ste nemali v poriadku tehotenstvo?

autor
10. júl 2025
@anonym_95a15a

@anonym_95a15a a pri otehotneni letrozolom ste nemali v poriadku tehotenstvo?

autor
10. júl 2025
@modratrixie

presne včera som ich od gynekológa dostala, 10 mesiacov sme sa snažili o bábätko a pri kontrole mi zistil PCOS, sú že šialene drahé 40€ na 2 týždne ja dúfam že to aspoň má nejaký efekt a dúfam že nám aj niekto sem napíše skúsenosti

@modratrixie ja beriem mesiac od potratu zatial nic doktor odporuca minimalne 3 mesiace inac nema zmysel