icon

Pomohli vám vitamíny pri snahe o bábätko?

bbyy3
11. feb 2026

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či vám pri snahe o bábätko pomohli nejaké vitamíny. Budem vďačná za vaše skúsenosti

anonym_a538f7
11. feb 2026

Femibion a vitamin libido.

joesvk
11. feb 2026

Najviac mi pomohlo spoznať podľa hlienu, kedy mám ovuláciu.

mikitilik29
12. feb 2026

@bbyy3 kyselina listová

anonym_30b185
12. feb 2026

To je dost individualne, ci pomohli vitaminy, kedze ti odpovedajuce neposkytnu komplexnu informaciu o svojom zdravotnom stave, veku, o tom, ako dlho sa snazia a ako je na tom zdravotne ich partner. Podstatne je tiez si polozit otazku, ci ty nemas nejake zdravotne problemy, ci mas za sebou nejake vysetrenia, ako dlho sa s partnerom snazite o potomka a ci nie je na mieste CAR.
Problem nemusia byt len vitaminy, zivotny styl, ale mnohe skryte ochorenia, o ktorych ani nemusis vediet, ktore ti budu branit donosit dieta..no je to trochu komplexnejsia tema ako len vitaminy, ako len sledovanie cyklu a ovulacie. Niekto to ma proste komplikovanejsie.

katarinaschober
12. feb 2026

@
@bbyy3 pomoct nepomohli ale zle urcite nie su

tatat
12. feb 2026

@bbyy3 Vitamíny nie, ale kúp si psa.... a bábätko príde aj bez vitamínov. Ver tomu.🥰

anonym_74ba5b
12. feb 2026

Tiež sa pripájam k názoru, že na toto ti nikto nejak relevantne neodpovie. Vo všeobecnosti je odporúčané užívať vitamíny už pred začiatkom snaženia o babo, niekde som čítala až o roku vopred. Takže to môže byť prospešné ale to hlavne kvôli zdraviu a dobrému vývoju bábätka a nie kvôli rýchlemu počatiu. Ja som užívala dlhodobo, ale či mi pomohli? Je tu X žien, ktoré užívali možné aj nemožné a neotehotneli, ďalší X ktoré otehotneli prvý mesiac po nasadení, možno iba náhodou a ďalší X žien, ktoré vôbec neužívali a niektoré ani počas tehotenstva. To, či niektorá otehotnela vďaka nim ti žiadna neporadí, žiadna to nemá odkiaľ zistiť. Môžeš brať celú lekaren, žiaľ ak máš iný problém tak smola. Mne napr pomohli ovulačné testy (alebo to bola tiež len náhoda, že som otehotnela hneď keď som ich začala používať, to sa nedá zistit).