icon

Pomohol vám Inofolic alebo Folandrol k rýchlemu otehotneniu?

mamina123321
15. aug 2025

Ahojte, zaujima ma vaša skúsenosť s inofolicom a folandrolom, po akom čase sa vám reálne podarilo otehotnieť? My sa snažíme už nejaký čas, priateľ začal užívať druhé balenie a ja tiež. Môj lekár povedal že vyzerá že mi inofolic dopomohol k “lepšej” ovu tak ma zaujima komu takto pekne inofolic pomohol s vďaka tomu zakrátko otehotnel? 😇

anonym_f540ec
15. aug 2025

@mamina123321 mne nepomohol len rozhadzal cyklus uz by som si ho znovu nenasadila

ninka99865
15. aug 2025

@mamina123321 je to len maketingovy ťah. Folandol je za mňa totálna somarina keď už chcete niečo nasadiť tak kvalitne vitamíny a k ovulácii to vraj pomáha len babám s pcos a aj to ako ktorej

anonym_03dd7d
15. aug 2025

Nie

clockwork
15. aug 2025

@mamina123321 mne Inofolic akurat tak pomohol k rychlemu utekaniu na wc, prehanalo ma z neho musela som ho vysadit

molkapolka
15. aug 2025

@mamina123321 neviem, ci pomohol, mozno..brali sme obaja a do 3m som bola tehotna. Urcite upravil ovu, ale mala som PCOs.

lenkatomaskova
15. aug 2025

Ja mam Pco ale pomohol mi po dvoch mesiacoch užívania ja som brala inofolic premium a prenacare štart pre ženy a priateľ florandrol kúpili sme si aj gél Conceive +plus a pomohlo uživala som pri prvom ked sme plánovali a teras znova a zabralo to čakáme dvojičky mam aj na predaj niečo ostalo mi .

sajmonka_1216
16. aug 2025

Pomohol, hoci to nebolo rýchlo...ale pri PCOS, anovulačných cykloch a kadečom som cítila rozdiely, keď som ho užívala s ďalšou liečbou a keď som užívala eln liečbu bez Inofolicu