icon

Pomohol vám Inofolic pri otehotnení?

guessssss
5. sep 2021
martrle
5. sep 2021

@guessssss ahoj neviem ja ho este len dvaja tyzdne beriem...tak neviem.posudit...no ja som asi uz beznadejny pripad...neviem ci pomoze keď ma človek predcasnu menopauzu...no budis...uz neviem nic ine ....drzim predtým každopádne

guessssss
autor
5. sep 2021

@martrle dobře děkuji držím palce ať vám pomůže 🙂

leni28
5. sep 2021

@guessssss mne pravdepodobne ano,resp. mi nastartoval ovulaciu....mala som 60dnove cykly

guessssss
autor
5. sep 2021

@leni28 a jak dlouho ste brala infolic prosim

horwi
5. sep 2021

@guessssss ano, po 3 mesiacoch uzivania som otehotnela. Dnes ma uz 3 mesiace 😁♥️

guessssss
autor
5. sep 2021

@horwi tak to jsem ráda a jak douho ste se snažila o miminko jestli se můžu zeptat

leni28
5. sep 2021

@guessssss cca 3mesiace

guessssss
autor
5. sep 2021

@leni28 tak doufám že mi taky pomůže 🙂

noami12
5. sep 2021

@guessssss ano a hneď na prvý krát, odporúčam nezarabat veľa vody s práškom ale iba tak na 2 glgy 🙂 vypila som iba 3 vrecúška, 2 dní pred ovulaciu a v deň ovu a po 2 rokoch snaženia za podarilo hneď po 3 sáčkov inofolicu 🙂

lydion20
6. sep 2021

@guessssss ahoj áno pomohol, po necelých dvoch mesiacov užívania som tehotná 🙂

sense
6. sep 2021

Brals som 3 mesiace a nic...

horwi
6. sep 2021

@guessssss rok... S tym, ze som 2x potratila(rozdiel dva mesiace), potom mi nasadil dr inofolic, 3 m sme si davali pozor a po 3 mesiacoch som otehnotnela a presla na femibion. Musim poklopat, absolutne ziadny problem cele tehotenstvo, mala sa narodila zdravaa s dobrou vahou.. Ale sekciou, nechcela sa otocit, ale to mi uz bolo jedno, bol to detail, bola som stastna, ze som ju zdravu donosila... Nemala ani zltacku nic proste. Fakt vytuzene dieta.

lucijalucy
6. sep 2021

U nás pomohla síce kombinácia viacerých doplnkov, ale bol tam aj inofolic 🙂 Držím všetkým palce! 🍀

maggy555
Autor odpoveď zmazal
martrle
7. sep 2021

@leni28 myslite ze keď ma človek menopauzu skoru a vysoke fsh a ach skoro nic ...ze by to mohlo Trochu pomocou ci uz je to Asi len zbytocne...

martrle
7. sep 2021

@lucijalucy aké doplnky ste ešte Brala ,dakujem

leni28
7. sep 2021

@martrle ja som bola vtedy po vysadeneni HAK,ktoru som uzivala 7rokov,a ten inofolic mi pravdepodobne nastartoval ovulaciu a tym padom skratil tie dlhe cykly. Si myslim,ze za vyskusanie to stoji. Drzim palce

katka8
8. sep 2021

Brali sme obaja skoro rok a nič. Po otehotneni (z IVF) mi začali padať vlasy, po pôrode som to začala riešiť a užívala som inca collagen, pri štvrtom balení som nečakane prirodzene otehotnela. Ja verím tomu, že mi ten vitamín pomohol, tvrdili že ja prirodzene nepočnem nikdy.

1katus1
8. sep 2021

@guessssss keď sme chceli druhé nemohla som ostať tehotná takmer rok a pol a to prvé sme mali na prví pokus. Po inofoliku som ostala tehotná hneď do mesiaca.

lucijalucy
8. sep 2021

@martrle Gynex kvapky

janasim
8. sep 2021

@martrle ahoj,mozno to ešte skúsim aj ja ,ale už mám návaly,možno to ešte spraví nejakú službu

martrle
8. sep 2021

@katka8 takže ste normalne pouzivala inca Kollagen a naozaj to pomohlo....no teda...gratulujem moc ,snáď skusim