Pomohol vám Inofolic pri otehotnení?
Brals som 3 mesiace a nic...
@guessssss rok... S tym, ze som 2x potratila(rozdiel dva mesiace), potom mi nasadil dr inofolic, 3 m sme si davali pozor a po 3 mesiacoch som otehnotnela a presla na femibion. Musim poklopat, absolutne ziadny problem cele tehotenstvo, mala sa narodila zdravaa s dobrou vahou.. Ale sekciou, nechcela sa otocit, ale to mi uz bolo jedno, bol to detail, bola som stastna, ze som ju zdravu donosila... Nemala ani zltacku nic proste. Fakt vytuzene dieta.
U nás pomohla síce kombinácia viacerých doplnkov, ale bol tam aj inofolic 🙂 Držím všetkým palce! 🍀
@lucijalucy aké doplnky ste ešte Brala ,dakujem
Brali sme obaja skoro rok a nič. Po otehotneni (z IVF) mi začali padať vlasy, po pôrode som to začala riešiť a užívala som inca collagen, pri štvrtom balení som nečakane prirodzene otehotnela. Ja verím tomu, že mi ten vitamín pomohol, tvrdili že ja prirodzene nepočnem nikdy.
@martrle Gynex kvapky

@guessssss ahoj neviem ja ho este len dvaja tyzdne beriem...tak neviem.posudit...no ja som asi uz beznadejny pripad...neviem ci pomoze keď ma človek predcasnu menopauzu...no budis...uz neviem nic ine ....drzim predtým každopádne