Pomohol vám Inositol skutočne otehotnieť?
Ahojte zaujímalo by ma či práve tento liek vám pomohol k počatiu keďže aj my túžime a už nejaký ten čas sa nedarí aj napriek výsledkom z vyšetrení že je všetko ok stále nič. No nedávno mi jedna známa spomínala práve tento liek aby som vyskúšala vraj jej to radili aj v centre ešte dávno cca 8 rokov do zadu. Tak neviem ci to skúsiť najprv by som si rada vypočula aj vaše skúsenosti či ro ozaj účinkuje a nie len ďalší farmaceutický ťah... Ďakujem
@babushkaem onje to ze na každom to inak zapôsobí prelistovala som veľa recenzií a niekomu pomohol aj upravil cyklus a niekomu nie.Zase aj tie gynex kvapky viacej rozhádžu cyklus .Zase tento inositol ma aj ďalšie iné výhody aj na štítnu žľazu ma dobrý vplyv ja ju mam mierne zvýšenú ale nič vážne no moja dr povedala ze tie výsledky sa môžu aj meniť raz sú v poriadku a raz mierne zvýšené tak aj preto by som chcela vyskúšať a presne ako píšeš nevyskusam neviem
Ja som uzivala Inofolik,, ci to bolo nim alebo nie neviem, no otehotnela som v tretom ms cykle po zamlcanom potrate.
@babydesire práve tento inositol tam obsahuje tiež. Ináč ja už mám 3 deti z prvého vzťahu a s terajším manželom som mala jedno biochemické a ďalšie mmt 😔 čiže mi ostal len jeden vajcovod takže som aj preto uvažovala nad tým
Aha, chapem. No neviem ci pomoze, ale skusit mozes..ja som mala cykli ako hodinky a potom zdrave tehu..mame dve deti.
@babydesire aj ja mám cykly ako hodinky, občas sa stane ze mi mešká 5 dní ale z času na čas inak pravidelne.Som už rok a pol po mmt a teraz posledné 3 cykly vôbec necítim v čase ovulácie tie bolesti v podbrušku okí prvý krát som si pomyslela ze možno sa to strieda a jednoducho tento mesiac neovolujem už som raz tak dávnejšie mala a aj môj dr povedal ze to dominantné vajíčko nie až také veľké aké by malo byť schopné uvoľnenia a oplodnenia no druhý mesiac už zase vydel ze je to tak ako ma byť a nastane ovulácia .
No len teraz 3 cyklus bez bolesti vôbec iba mám ten lepkavý výtokový hlien a to je všetko preto som sa rozhodla toto vyskúšať. 🫤 Ináč gratulujem k detičkám 😊 Ja už mám vetsie deti 15 ,13 a 10 😄
Ahoj, ja som otehotnela v cykle, keď som užívala vitamíny vlasimo a železo 🫠 a sem tam Q10.
A tiež som rok a pol jedla možné aj nemožné, nepila bylinkové čaje, šetrila sa...
@bambulka711 o tom vitamíne som ešte nepočula a ako dlho ste sa snažili kým sa podarilo?
Vlasimo sú vitamíny na vlasy, vôbec nie na otehotnenie. Ale paradoxne som otehotnela cca 2 mesiace po začiatku ich užívania 🥰 1.5 roka

Nie je to liek, je to len výživový doplnok. Pomáha babám ktoré nemajú ovuláciu, mne napríklad upravil cyklus aj hormóny, ale u nas bol problem inde. Ale zas nájdu sa baby, co im totálne vsetko rozhádzal, takze je to na tebe, nevyskúšaš, nevieš