icon

Pomohol vám k miminku alchemilkový čaj?

muska333
30. jan 2012

🙂

rybka009
30. jan 2012

Ahoj mz sme sa o babo pokusali asi od februara minuleho roka. Do cca augusta som neuzivala nic normalne som vsekto jedla az v septembri som zacal pit alchemilku. A 30.10. som zistila ze som v tom task myslim ze t oma daoc do seba. Sice som o babo prisla ale myslim ze to funguje Urcite ti to oodporucam

matamano
31. jan 2012

@rybka009 A ako si pila ten čaj? Mylím každý deň, alebo??

muska333
autor
31. jan 2012

to som sa chcela aj ja opytat-kedy si ho zacala pit a kolko sa moze pit???...citala som ze by sa mal pit len 14 dni od zaciatku "jahodiek"...tak ako to je s tym???........a to babenko mi je luto ☹

rybka009
31. jan 2012

Ako prislo 🙂) ale tak ked som bola doma tak som si uvarila aj liter a pila som to pol dna potom som len mineralku podla mojich infosiek sa moze pit kolko chces ale je dobre po cca 10 az 14 dnoch dat pauzu a potom znova. Mozes ho pit kolko chces ale ked by si ostala v tom potom treba s tym prestat a az po cca 3tem mesiaci znovu. Ja som h opila uz potom len pre ten dobry pocit takej cistoty v sebe . Alchemilka neovplyvnuje nic okolo jahod skor je to u rebricka ten sposobuje zastavenie krvacania .

rybka009
10. apr 2012

Babeny taak alchemilka opat uspesna dnes som zistila ze som v tom 😀 😀 😀

muska333
autor
26. apr 2012

@rybka009 ti gratulujem a tisko zavidim 🙂 kolko si ho pila?aj si si kontrolovala plodne dni??

rybka009
26. apr 2012

@muska333 dakujem no bolo to fakt necakane a este po tom decembri 🙂) ako prislo najprv som is uvarila aj 2litre a vypila som to za den inokedy som jeden hrncek a nikedy vobec ono jej dobre kombinovat bylinky dobra je aj hluchavka. zvalstne je ze plodne dni som zacal sledovat az v marci 🙂 dnes som bola na poradnu takze mame uz 6mm 🙂