Pomohol vám liek Utrogestan?
Baby pomohol vam som 2mesiace po potrate a chceme babo tak my lekárka predpisala toto
@fialka1989 Utrogestan je liek presne na to čo ti napísala @stella25. Je zbytočné ho brať ak ho nepotrebuješ.
@fialka1989 niekedy ho predpisuju, ak je podozrenie na nizku hladinu progesteronu
Mne ho napisala a som v pomikove ci my pomoze rýchlejšie otehotnieť alebo to skor brzdi ....preto som to tu dala keďže nie som ešte tehotna tak vaham ci ho brat
@fialka1989 a robila ti lekárka vôbec nejaké vyšetrenia? Ja by som ho bez vyšetrenia nebrala. Nepíšes prečo a kedy si potratila, či je známa príčina. Máš už riadny cyklus? Neskusala si čaje? Niečo zdravšie ako chémiu do seba tlačiť.
@stella25 potratila som v 20tt zlyhal krcok (3cm)som sa otvorila znico nic pred tým som 2krvacala nevedeli prečo:(..pijem alchemiku uz 2mesiace ako som potratila.. Mala som iba ras mrchu a snáď čim skor otehotniem...
@fialka1989 tak to mi je luto. Alchemilka je dobra. ja som 4 mesiace po porode a pijem zmes cajov - alchemilka, rebricek a hluchavka. Toto pijem od prvého dna MS 14 dni. Kazdy den. Krasne sa mi upravil cyklus a mam ho uplne ukazkovy, ako ma byt. Mne doporucili 3-6 mesiacov pockat, nech sa da vsetko do poriadku. Predpokladam, ze si mala bud Kyret alebo porod a tam sa tiez doporucuje mat aspon 6 mesiacov pauzu. Nedoporucila ti vysetrenie na hematologii nahodou? Ja som bola ako ty, tiez som chcela byt hned tehotna, az neskor som si uvedomila, ze radsej pockam a dam si porobit vsetky mozne vysetrenia, aby sa mi to iste opat nestalo.
@stella25 mam nejake vysetrenia za sebou no prvé tehotenstvo bolo ukazove...mala som mirenu a po jej vybratí som hneď otehotnela tak možno preto...aj som 2krvacala krcok som mala 3cm od 12 tt odporucali my ho zašiť no lekárka čakala....sumarum je že sa to môže opakovať zase a čakať zbytočne nechcem

@fialka1989 Utrogestan je na udržanie tehotenstva do ukončenia 3 mesiaca. Zabraňuje predcasnemu potratu - pôrodu. Sú tu aj iné témy o ňom, pohladaj