icon

Pomohol vám Ovitrelle otehotnieť na prvýkrát?

26. feb 2025

Ahojte
Chcela by som sa opytat na Ovitrelle,ci to niektorej zabralo na prvykrat..Ide o to ze som na druhej folikulometrii,dnes treti utzv.a mam dominantny folikul (17DC)ale nepraskol.Muzov spermiogram bol v poriadku,vysledky dobre,moj HP tiez v poriadku aj progesteron.Doktorka predpisala letrozol od dalsieho cyklu a ovitrelle
Mame uz jedno dieta preto som si myslela ze to pojde lahsie
ale zjavne som sa mylila
Su tu zienky ktorym Ovitrell pomohol a ostali po nom tehotne?
Dakujem🙏🏻

really8
26. feb 2025

Mne nie, ale to pre teba vobec nic neznamena. Ty nie si v mojom tele

hanaxxx
26. feb 2025

Skus kvapky Femi od Valovica, citala som, ze mnohym zenam pomohli s otehotnenim.

simona1998
26. feb 2025

Nie ani druhý ani tretí

annietinn
26. feb 2025

Nie nepomohol.

michaelaj174
26. feb 2025

tak ovitrelle by mal spustiť ovuláciu....niekto to nepotrebuje, niekomu pomohol na vyvolanie ovulácie,co ale neznamena uspesne tehotenstvo a niekomu nepomoze ani ivf ....je to velmi individuálne...

bambulka711
26. feb 2025

Letrozol podporuje rast folikulu a ovitrelle vyvolá jeho prasknutie a uvoľnenie vajíčka - avšak inak nijako aktívne otehotneniu nenapomáhajú. Pomáhajú ženám, ktoré nemajú samé od seba ovuláciu. Ak ta je však aj iný problém, napríklad nedostatočná výška výstelky maternice, nekvalitné vajíčka, vysoká DNA fragmentácia spermií... tak zázrak neurobia.

lienkara
27. feb 2025

Mala som clostilbegyt a ovitrelle a nepomohlo mi to vôbec. Užívala som 6 mesiacov