Pomohol vám Tamoxifen na lepší spermiogram ?
Komu pomohol?
@sisa_s predpisal to urolog muzovi ...aj na internete som citala ze to brali muzi na zlepsenie spermiogramu staci dat do googlu a budes mudrejsia o volaco
@sisa_s ano viem ze sa to aj nato berie viem citat...
@sisa_s otazka znela ci konkretne niekomu pomohol na spermiogram nie naco sa berie.
Aj moj to bral na tento problem.. Asi mesiac... Nerobilo mu to dobre.. Vysadil... Nevieme ci nastalo zlepsenie, nebol na kontrolny spg... Ale uz by som mu to nedovolila brat.... Sli sme radsej cestou vyzivovych doplnkov...
@ikonica ake mal problemy?naco si mame dat pozor?
Tamoxifén je hormonálna liečba, má aj vedľajšie účinky, ktoré sa u každého prejavujú ináč, niekto ho znesie aj bez ťažkostí.
@sandrusa777 bolo to davno este tusim v r. 2016 a co si pamatam tak bolesti hlavy, celkovo taky nedobry pocit fyzicky i psychicky a tusim spomenul aj padanie vlasov
@ikonica a babatko sa podarilo?
@sandrusa777 podarilo, ale az minuleho roku a nemyslim ze vdaka tamoxifenu, kedze ho bral davno... Skor som do neho ladovala vitaminy... Celkovo som bola od r. 2016 tehotna 4x ale az to posledne som donosila...
@ikonica moj berie vitaminy a nic soermiogram sa vobec nezlepsuje posledna sanca tamoxifen
@sandrusa777 a aky spg ste mali robeny? Ake parametre? Ty mas ake vysetrenia?
@ikonica muz ma len malo zivych spermii 2 % ma zistene zvysene hormony fhs a estradiol preto berie ten tamoxifen mne doktor povedal ze som zdrava ms pravidelna nerobil mi ale ziadne vysetrenia ale pojdem si dat spravit horm.profil teraz v utorok na 5dc...lebo sak asi budeme musiet ist na umele...
@sandrusa777 nemusis zrovna hned na umele... Ale urcite chodte do car... Porobia vam vsetky mozne vysetrenia a navrhnu riesenia... Ani pravidelna ms nie je zarukou, ze napr prebieha ovulacia, ze su priechodne vajcovody a pod.. To sa na beznej preventivke zistit neda...
@ikonica ja som bola na laparoskopii 2016 som mala cystu ale ked sa do 3 mes nepodari pojdeme do centra urcite uz som myslela ze teraz ale ked mu dal tie lieky dame tomu este sancu...
@sandrusa777 ✊✊✊
@ikonica diki🙂
Prosím vás môžete mi odpovedať či sa podarí bábätko od tamoxifen bere ho manžel ďakujem

Mozem sa opytat, odkial ste nabrali takuto medicinsku indikaciu?? Tamoxifen sa pouziva na liecbu karcinomu prsnika, endometria, vajecnikov a vajcovodov...