icon

Pomohol vám zákrok Hyfosy otehotnieť?

1lala23
9. okt 2025

Ahojte, boli ste niektorá na tomto zákroku a podarilo sa vam ten cyklus aj otehotnieť? Ostatné vyšetrenia s partnerom máme v norme, akurát ja mám zvýšený AMH.. inak je všetko ok. Už cez 2 roky sa snažíme o bábätko.

4stanka4
9. okt 2025

@1lala23 Áno . Ja som bola a následne som otehotnela 🙂

anonym_e52739
9. okt 2025

@1lala23 hyfosy len zistí priechodnosť vajcovodov,ak máš vyššie amh,môžeš mať oči a bude to ťažšie. U nás až ivf pomohlo. Na iui dr povedala že strata vˇcasu a peňazí. Po ivf máme 2 deti. Predtým sme sa snažili 3r, povedali nám že nemožné to neni ale môže to dlho trvať. Záleží na veku ako moc ta vek tlači

1lala23
autor
9. okt 2025
@anonym_e52739

@1lala23 hyfosy len zistí priechodnosť vajcovodov,ak máš vyššie amh,môžeš mať oči a bude to ťažšie. U nás až ivf pomohlo. Na iui dr povedala že strata vˇcasu a peňazí. Po ivf máme 2 deti. Predtým sme sa snažili 3r, povedali nám že nemožné to neni ale môže to dlho trvať. Záleží na veku ako moc ta vek tlači

@anonym_e527
@anonym_e52739 vek nás až tak netlačí, 28 a 30.. boli sme na vyšetreniach hlavne z dôvodu, že sa nám dlhšie nepodarilo prirodzené oplodnenie, tak či je s nami všeko ok po všetkých stránkach. Vyšli mi teda aj priechodné vajcovody. Myslíš že tazsie to moze byt z dôvodu vyššieho amh?

ninka99865
9. okt 2025
@1lala23

@anonym_e527
@anonym_e52739 vek nás až tak netlačí, 28 a 30.. boli sme na vyšetreniach hlavne z dôvodu, že sa nám dlhšie nepodarilo prirodzené oplodnenie, tak či je s nami všeko ok po všetkých stránkach. Vyšli mi teda aj priechodné vajcovody. Myslíš že tazsie to moze byt z dôvodu vyššieho amh?

@1lala23 aké amh máš? Vyššie môže značiť pcos, ovuláciu máš odskedovanu?

zanzilady
9. okt 2025

Ahoj 🙂 ja som bola 🙂 to bolo asi 11dc a potom mi nakazala Dr pichnúť ovitrelle 🙂 a podarilo sa dovtedy vyše roka nič. Držím palce. Nám Dr povedala že po hyfosy je cca do 6m vyššia šanca otehotneniet

veselo_neveselo
9. okt 2025

@1lala23 nam nie. To len aby tu zaznelo aj z opacnej strany, aby si nemala ocakavanie, ze hyfosy je nejaky zazrak.

krasneleto
10. okt 2025

hyfosy je len metoda zistovania priechodnosti vajcovodov... nic viac nic menej... vajcovody mozes mat priechodne a napriek tomu neotehotniet...

michicka
11. okt 2025
@krasneleto

hyfosy je len metoda zistovania priechodnosti vajcovodov... nic viac nic menej... vajcovody mozes mat priechodne a napriek tomu neotehotniet...

@krasneleto @1lala23
súhlasím, sú ženy ktoré otehotneli aj s nepriechodnými a sú aj také čo majú všetko ok a nic. Ja som mala hyfosy minulý mesiac a jeden mám trochu spomalený prechod a druhý ok

sense
11. okt 2025

Mne nie

pudinka
21. nov 2025

Nie