Pomohol vám zákrok Hyfosy otehotnieť?
Ahojte, boli ste niektorá na tomto zákroku a podarilo sa vam ten cyklus aj otehotnieť? Ostatné vyšetrenia s partnerom máme v norme, akurát ja mám zvýšený AMH.. inak je všetko ok. Už cez 2 roky sa snažíme o bábätko.
@1lala23 hyfosy len zistí priechodnosť vajcovodov,ak máš vyššie amh,môžeš mať oči a bude to ťažšie. U nás až ivf pomohlo. Na iui dr povedala že strata vˇcasu a peňazí. Po ivf máme 2 deti. Predtým sme sa snažili 3r, povedali nám že nemožné to neni ale môže to dlho trvať. Záleží na veku ako moc ta vek tlači
@1lala23 hyfosy len zistí priechodnosť vajcovodov,ak máš vyššie amh,môžeš mať oči a bude to ťažšie. U nás až ivf pomohlo. Na iui dr povedala že strata vˇcasu a peňazí. Po ivf máme 2 deti. Predtým sme sa snažili 3r, povedali nám že nemožné to neni ale môže to dlho trvať. Záleží na veku ako moc ta vek tlači
@anonym_e527
@anonym_e52739 vek nás až tak netlačí, 28 a 30.. boli sme na vyšetreniach hlavne z dôvodu, že sa nám dlhšie nepodarilo prirodzené oplodnenie, tak či je s nami všeko ok po všetkých stránkach. Vyšli mi teda aj priechodné vajcovody. Myslíš že tazsie to moze byt z dôvodu vyššieho amh?
@anonym_e527
@anonym_e52739 vek nás až tak netlačí, 28 a 30.. boli sme na vyšetreniach hlavne z dôvodu, že sa nám dlhšie nepodarilo prirodzené oplodnenie, tak či je s nami všeko ok po všetkých stránkach. Vyšli mi teda aj priechodné vajcovody. Myslíš že tazsie to moze byt z dôvodu vyššieho amh?
@1lala23 aké amh máš? Vyššie môže značiť pcos, ovuláciu máš odskedovanu?
Ahoj 🙂 ja som bola 🙂 to bolo asi 11dc a potom mi nakazala Dr pichnúť ovitrelle 🙂 a podarilo sa dovtedy vyše roka nič. Držím palce. Nám Dr povedala že po hyfosy je cca do 6m vyššia šanca otehotneniet
@1lala23 nam nie. To len aby tu zaznelo aj z opacnej strany, aby si nemala ocakavanie, ze hyfosy je nejaky zazrak.
hyfosy je len metoda zistovania priechodnosti vajcovodov... nic viac nic menej... vajcovody mozes mat priechodne a napriek tomu neotehotniet...
hyfosy je len metoda zistovania priechodnosti vajcovodov... nic viac nic menej... vajcovody mozes mat priechodne a napriek tomu neotehotniet...
@krasneleto @1lala23
súhlasím, sú ženy ktoré otehotneli aj s nepriechodnými a sú aj také čo majú všetko ok a nic. Ja som mala hyfosy minulý mesiac a jeden mám trochu spomalený prechod a druhý ok
Mne nie
Nie

@1lala23 Áno . Ja som bola a následne som otehotnela 🙂