icon

Poraďte lieky na podporu otehotnenia

andrea_r016
20. nov 2019

Ahojte žienky, dlhší čas s priateľom pracujeme na dieťatku a akosi sa nám nedari. Vyšetrenia bude postupne absolvovať takže tam sa odhalí príčina. Avšak chcem sa Vás opýtať či Vám pomohli niektoré produkty z lekárne napr. MIMI STAR, INOFOLIC a pod. Rozmýšľam, že si niektorý zadovážim a zvýšim svoje šance a ak nie aspoň kvôli tomu zdraviu a úprave cyklu. Budem rada ak mi poradíte, čo je dobré a vhodné brať.

mar_tina9
20. nov 2019

@andrea_r016 Ahoj, ja som brala Inofolic a manžel Folandrol už asi mesiac pred tým, ako sme sa začali snažiť o bábätko. Neviem či teda pomohlo toto, ale na prvý pokus nám to aj vyšlo 🙂

juliet86
20. nov 2019

@andrea_r016 podla mna zbyticne brat ak neviete v com je problem. mavas ovulaciu? ma on fajn spermiogram? to su zakladne otazky ;)

mimka91
21. nov 2019

@andrea_r016 ahoj mne pomohol inofolic combi (aj ked si chuducka radsej uzivaj combi nez prasok) a muz folandrol a po 2 baleniach som si nasla // 🙂 aj kamoska vdaka tejto kombinacii ostala tehotna

grandzero9
29. nov 2019

tie vysetrenia su podstatne, to kvitujem, ze ich absolvujete 🙂
Co sa tyka vitaminov, tak ja som si kupila, aj som uzivala Femibion, ten obsahuje kopu vitaminov, co je super, ze staci si dat jednu kapsulu a pokryje to potreby, ktore treba 🙂 Samozrejme, ze aj pestra strava je k tomu fajn, ale sama viem, ze ake je to narocne sa pestro stravovat 🙂