Poraďte vitamíny pre manžela, snažíme sa o dieťatko
Prosim poradili by ste mi nejake vyzivove doplnky pre neho?
Ja uzivam Femibion1..neviem ci to pre mna staci, mam este nieco k tomu?
Ale hlavne pre manzela, neviem co mu kupit
Vdaka
Na spermiograme ste boli?mozno mu ziadne netreba
@danielkadandy folandrol
@danielkadandy odporucam stranku otehotnenie.sk manzel mal odtial vitaminy a ja tiez. Po 3 mesacnej kure sa nam po 10 rokoch snazenie "zadarilo"
Folandrol je pekne drahy. Moj berie macu peruansku
Doktori odporučili profertil a zabral.
@ikonica po dvoch rokoch snazenia sa podarilo ale potratila som v 8.tyzdni.Potom sme mali tri mesiace pauzu lebo som musela ist na zakrok...no a odvtedy sa snazime asi 4ty mesiac
@wejuska7910 bol mal ten ze fragmentacia DNA a este nieco(abstinoval pred tym 7 dni)...snazil sa co najviac...ide este raz ma byt teraz bez styku iba 3 dni a este chcel nejake doplnkove vysetrenia na chlamydie tusim a tak
Keď niečo prírodné, tak pre oboch: Materská kašička. Pomáha to 😉
@danielkadandy korvicnik zemný a ty pi alchemylkovi čaj 😁
baby my sme pouzivali maca tribulus vitamin e a rozne ine. sme tehotni a celkom dost mi ich ostalo (skladovane ako maju byt aj v zaruke) posuniem komplet vsetko za symbolickych 10 eur. ak ma niekto zaujem tak to samozrejme pofotim a prepocitam ;) drzte sa!
@juliet86 skvele a ako dlho ste sa snazili?
Zinok, selen, vit C, D, E., coomega, inositol, maca
@danielkadandy cca dva a pol roka. ale priznavam u nas sa spermiogram zhorsoval napriek vsetkym moznym doplnkom dokonca napriek liecbe tamoxifenom...
@juliet86 uhm a ty si mala vsetky vysledky ok? Resp.ake ti robili vysetrenia?
@danielkadandy ja mam vsetko ok. robili mi hormonalny profil. fokilulometriu asi 6 mesiacov ci prebieha ovulacia. taktiez prefuk vajcovodov. . . raz som bola aj na native ale akurat som mala anovulacny cyklus ako naschval. resp. cyklus kde bol folikul orazdny a vtedy mi tam objavili a nechtiac napichli dermoidnu cystu... cize je mozne ze z jedneho vajecnika neovulujem vzdy. ale to je skor teoria hypoteza. u nas boli kamenom urazu spermie. dokonca aj ked sme mali embryjka tam 3 zo 4 odumreli zo 4. na 5ty den. co vacsinou poukazuje na problem v spermiach nie vo vajickoch. nastastie to jedno jedine my kope vbruchum sama neverim. spatne by som si len priala neupinat sa az tak na prirodzene pocatie a strach z ivf a ist do toho skor. nez rok skusat ine veci a softovejsie metody...

Ako dlho sa snazite?