icon

Poraďte vitamíny pre manžela, snažíme sa o dieťatko

danielkadandy
2. feb 2020

Prosim poradili by ste mi nejake vyzivove doplnky pre neho?
Ja uzivam Femibion1..neviem ci to pre mna staci, mam este nieco k tomu?
Ale hlavne pre manzela, neviem co mu kupit
Vdaka

ikonica
2. feb 2020

Ako dlho sa snazite?

wejuska7910
2. feb 2020

Na spermiograme ste boli?mozno mu ziadne netreba

vivien16
2. feb 2020

@danielkadandy folandrol

xkatulka
2. feb 2020

@danielkadandy odporucam stranku otehotnenie.sk manzel mal odtial vitaminy a ja tiez. Po 3 mesacnej kure sa nam po 10 rokoch snazenie "zadarilo"

elinosar
2. feb 2020

Folandrol je pekne drahy. Moj berie macu peruansku

poziarnicka77
2. feb 2020

Doktori odporučili profertil a zabral.

danielkadandy
autor
2. feb 2020

@ikonica po dvoch rokoch snazenia sa podarilo ale potratila som v 8.tyzdni.Potom sme mali tri mesiace pauzu lebo som musela ist na zakrok...no a odvtedy sa snazime asi 4ty mesiac

danielkadandy
autor
2. feb 2020

@wejuska7910 bol mal ten ze fragmentacia DNA a este nieco(abstinoval pred tym 7 dni)...snazil sa co najviac...ide este raz ma byt teraz bez styku iba 3 dni a este chcel nejake doplnkove vysetrenia na chlamydie tusim a tak

hajanta
3. feb 2020

Keď niečo prírodné, tak pre oboch: Materská kašička. Pomáha to 😉

dagmar13
Autor odpoveď zmazal
dagmar13
3. feb 2020

@danielkadandy korvicnik zemný a ty pi alchemylkovi čaj 😁

juliet86
3. feb 2020

baby my sme pouzivali maca tribulus vitamin e a rozne ine. sme tehotni a celkom dost mi ich ostalo (skladovane ako maju byt aj v zaruke) posuniem komplet vsetko za symbolickych 10 eur. ak ma niekto zaujem tak to samozrejme pofotim a prepocitam ;) drzte sa!

danielkadandy
autor
3. feb 2020

@juliet86 skvele a ako dlho ste sa snazili?

ikonica
3. feb 2020

Zinok, selen, vit C, D, E., coomega, inositol, maca

juliet86
3. feb 2020

@danielkadandy cca dva a pol roka. ale priznavam u nas sa spermiogram zhorsoval napriek vsetkym moznym doplnkom dokonca napriek liecbe tamoxifenom...

danielkadandy
autor
3. feb 2020

@juliet86 uhm a ty si mala vsetky vysledky ok? Resp.ake ti robili vysetrenia?

juliet86
3. feb 2020

@danielkadandy ja mam vsetko ok. robili mi hormonalny profil. fokilulometriu asi 6 mesiacov ci prebieha ovulacia. taktiez prefuk vajcovodov. . . raz som bola aj na native ale akurat som mala anovulacny cyklus ako naschval. resp. cyklus kde bol folikul orazdny a vtedy mi tam objavili a nechtiac napichli dermoidnu cystu... cize je mozne ze z jedneho vajecnika neovulujem vzdy. ale to je skor teoria hypoteza. u nas boli kamenom urazu spermie. dokonca aj ked sme mali embryjka tam 3 zo 4 odumreli zo 4. na 5ty den. co vacsinou poukazuje na problem v spermiach nie vo vajickoch. nastastie to jedno jedine my kope vbruchum sama neverim. spatne by som si len priala neupinat sa az tak na prirodzene pocatie a strach z ivf a ist do toho skor. nez rok skusat ine veci a softovejsie metody...

bobo2433
18. feb 2020

Ahojte,predám tabletky , chýba nejakých 15-20cca možno ani nie , my už bábätko čakáme už nevyuzijeme.kupene za 17e ,predám za 10