icon

Pozitívne ovulačné testy dva dni po sebe

9. mar 2025

Ahojte. Druhý deň mám pozitívne ovu testy. Je to okej ? Čo to znamená ? Predtým sa mi to nikdy nestalo a mala som vždy len 1 deň požiť a potom už negatívne.

Pozitívne ovulačné testy dva dni po sebe
bambulka711
9. mar 2025

Je to v poriadku, niekedy LH hormón stúpa aj klesá pozvolnejšie. Ak by to ale trvalo naozaj dlho, potom to môže znamenať PCOS.
Inak, testy by sa mali robiť až po 10tej hodine.

autor
9. mar 2025

Ďakujem pekne. Skúšala som ešte aj teraz. Ale stále je silný. A od rana ma extrémne bolia aj vaječníky tak asi ovu bude každú chvíľu 🥹tých cca 12-48h sa ráta od posledného pozitívneho testu či od prvého ? 🙂 sex bol aj včera aj dnes, takze to neriešim len pre zaujímavosť

autor
9. mar 2025

@bambulka711 a folikul bol v stredu 20mm tak som si už myslela že ovu ani nebude. Lebo bežne mávam ovu na 16-17 už aj 25dc som mala a v stredu som booa len 12 a folik 20. Skôr som myslela že prerastie. Uvidím čo Bt zajtra

bambulka711
9. mar 2025

Mne praskol parkrat aj pri 27 mm, takže netreba sa báť. Menej ako 24 mm keď mal, tak praskol iba pod liekmi. Každá to máme inak a aj každý mesiac to môže byť inak. Bazálnu teplotu nemeriaš? Mňa vaječníky bolievali ešte aj 2 dni po ovulácii.

autor
9. mar 2025

Fiha až 27 🙂 tak to som pokojnejšia. Mne Dr povedal že do 25mm je to ok. Ale ako počítam tak počítam už ho mám viac :D jasne že presne to povie len usg. Je sice pravda že som párkrát mala anovulacny - vtedy bol folik cca 28-30mm takze už vlastne cysta ale vtedy ma ani brucho nebolelo ako pri ovu, tým sa utesujem. Že keď ma to boli tak bude Aaa áno meriam aj Bt

bambulka711
9. mar 2025

Tak uvidíš, možno už zajtra vybehne teplota. Tá mi inak tiež vo víťaznom cykle vybehla až 3dpo, takže treba len skúšať ☺️

autor
9. mar 2025

@bambulka711 ďakujem pekne 🥹

autor
11. mar 2025

@bambulka711 ahoj, tak dnes to stúplo - osobne si myslím že ovu bola už v nedeľu vecer / v noci - ale teplota stúpla až dnes - a riadny skok, zvykne mi to pomaly stúpať ale dnes mi to dostb