Pozitívny ovulačný test
Ahojte, prave som mala pozivitny ovul test, problem je ze v stredu by som mala odist na firemnu cestu. Myslite, ze bude stacit snazit sa dnes/zajtra alebo mam podla vas firemnu cestu zrusit - posunut? Mam za sebou teraz 2 cykly bez ovulacie a zrovna ked odchadzam takto.. Dakujem
Bude to stačiť, ovu by mala prebehnúť do 48hod od pozitívneho ovulačného testu 🙂 Určite neposúvaj kvôli tomu služobku…hlavne sa na to tak nefixuj a netlač na to, to je najhorší začiatok 🙏 držim veľmi palce.
Jasne, ze postacuje🤗 praveze lepsie ako keby mate sex presne cez ovulaciu. Ovulaciu mozes mat zajtra a napozajtra. Cize idealne sex dnes a zajtra ako planujes🙂 ps: mozno ovulacia bude aj dnes alebo v noci
Ak by si mala moznost skocit na sono ci je dominantny folikul by si mala idealne. Ja som sledovala ovulacnymi testami,podla nich mala byt ovulacia a podla sona ani naznak. Ovu testy su moc spolahlive neni. A to som vyskusala vela a deti mam po ivf. Zrovna v car mi dr robila sono ked mi vychadzalo podla testov ze ma byt ovu a nebola
dakujem dievcata, tak to teda skusime dnes/zajtra. dufam ze to konecne vyjde ❤

ahoj, presne ti to nikto nepovie, ale malo by to postacovat dnes a zajtra