icon

Pozitívny ovulačný test

2. okt 2023

Ahojte, prave som mala pozivitny ovul test, problem je ze v stredu by som mala odist na firemnu cestu. Myslite, ze bude stacit snazit sa dnes/zajtra alebo mam podla vas firemnu cestu zrusit - posunut? Mam za sebou teraz 2 cykly bez ovulacie a zrovna ked odchadzam takto.. Dakujem

janetinka27
2. okt 2023

ahoj, presne ti to nikto nepovie, ale malo by to postacovat dnes a zajtra

ivkav5
2. okt 2023

Bude to stačiť, ovu by mala prebehnúť do 48hod od pozitívneho ovulačného testu 🙂 Určite neposúvaj kvôli tomu služobku…hlavne sa na to tak nefixuj a netlač na to, to je najhorší začiatok 🙏 držim veľmi palce.

zuza265
2. okt 2023

Jasne, ze postacuje🤗 praveze lepsie ako keby mate sex presne cez ovulaciu. Ovulaciu mozes mat zajtra a napozajtra. Cize idealne sex dnes a zajtra ako planujes🙂 ps: mozno ovulacia bude aj dnes alebo v noci

e1i
2. okt 2023

Ak by si mala moznost skocit na sono ci je dominantny folikul by si mala idealne. Ja som sledovala ovulacnymi testami,podla nich mala byt ovulacia a podla sona ani naznak. Ovu testy su moc spolahlive neni. A to som vyskusala vela a deti mam po ivf. Zrovna v car mi dr robila sono ked mi vychadzalo podla testov ze ma byt ovu a nebola

zuza265
2. okt 2023

@e1i s tymto uplne suhlasim. A bola mna je spolahlivejsie meranie teploty - teda aspon moznost robit si to doma a nemusiet k dr🤗 ak nie je moznost ist ku dr

autor
2. okt 2023

dakujem dievcata, tak to teda skusime dnes/zajtra. dufam ze to konecne vyjde ❤