icon

Pozitívny tehotenský test až po vynechaní MS

21. nov 2019

Ahojte baby, snazime sa s manzelom o dietatko a tak si meram aj BT, lebo uz sa nam dlhsie nedari. Dnes som mala dostat MS a teplota v grafe mala ist dolu, ale zatial sa stale drzi hore. Tak sa chcem spytat ci vam niektorej v den ocakavanej MS vysiel test negativne a aj napriek tomu ste boli v tom? Alebo sa mohla predlzit lutealna faza alebo nejaky iny zdravotny problem?

tosomja
21. nov 2019

Tak niekomu ukaze az dva tyzdne po vynechani. Niekomu aj 5 dni pred meskanim.

autor
21. nov 2019

@tosomja To som si precitala, ze maju baby taketo skusenosti, ale zvacsa im kazdy pisal, ze to bolo posunutou ovulkou. Ale ja som si tou svojou ista. A vzdy na 12sty den po nej dostavam menzes. A dnes nic. Robila som rano test a bol snehobiely.

z_u_s
21. nov 2019

Mne pozitivny test ukazal na 29DC, co je asi 3-4 dni pred MS.

z_u_s
21. nov 2019

Spodny je 30DC.

autor
21. nov 2019

@z_u_s A ten clearblue ti kedy ukazal? Mne prave pred MS a ani v den MS neukazal test nic.

z_u_s
21. nov 2019

Ten je robeny tak isto 30DC. Stale pred MS. Akoze su vynimky, ze druha ciarka sa zobrazi az niekolko dni po termine MS, ale v drvivej väcsine uz tesne pred MS by mal byt aspon jemny naznak druhej ciarky... Obzvlast v den MS...Ale kedze niektore veci su medzi nebom a zemou, sanca je vzdy... A neostava Ti ine,len vydrzat. 💪🏻

autor
21. nov 2019

@z_u_s Tak sa necham prekvapit. Ale tiez si myslim, ze aspon naznak ciarky by tam byt mal 🙂

z_u_s
21. nov 2019

Drzim Ti palce... Dlho sa snazite?

autor
21. nov 2019

@z_u_s Uz skoro dva roky 🙂 Tento mesiac sme sa moc nestihli snazit, tak by to bol maly zazrak 🙂 Ale neskutocne by som si to priala 🙂

ertlovik18
21. nov 2019

No ja by som este pockala aspon 5dni, test si kup s vyssou citlivostou, tieto clear blue maju myslim, ze az ked je hcg nad 25 ... kup si uz nad 10, ten by ti to mal ukazat skor a ver ci never, ovulkou si az tak ista nebud, plus minus sa to moze o den dva posuvat..

titla
21. nov 2019

Nechcem Ti davat falosnu nadej, ale ano poznam babu, ktorej v 6tt testy (nie jeden) ukazovali negativny vysledok. Tehotenstvo potvrdil lekar na zaklade sona, bolo uz vidiet srdiecko. Ma zdraveho chlapceka.

autor
21. nov 2019

@ertlovik18 @titla

Uvidim,pockam ako to pojde dalej. Len uz by ta MS mohla prist, uz ma dost boli brucho a keby som si bola ista, ze to nie je tehotenstvo, tak som uz na ibalginoch. Skusim urobit test o par dni. Som sama zvedava ako to dopadne 🙂 Nedavam tomu velku nadej, ale mam rada, ked viem na com som 🙂

ertlovik18
21. nov 2019

Mozno pride a mozno nie...