icon

Pravda o cikaní hneď po styku

barborizzy
2. jún 2021

Dobrý deň ženy mám na vás takú otázočku robí to veľa žien je pravda že keď sa ide vycikať žena hneď po styku tak nemusí byť tehotná vycika to ?

Strana
z2
petamich
2. jún 2021

nie nevycika 🙂 po prve su to dva separe "otvory" a po druhe, ked by to bolo take jednoduche, tak na co by ma trhu bolo x typov a druhov ochrany?

sisa_s
2. jún 2021

🍿

minesasubu
2. jún 2021

je to dobrá blbosť 🙂

ella_price
2. jún 2021

Nájdeš teraz s mega akciou na megaknihy.sk za 11,78 EUR ❤

petamich
2. jún 2021

@ella_price 😂😂

lucka_ke
2. jún 2021

ťažko vyciká spermie z maternice, omg

taga
2. jún 2021

Teda, dnes je to tu kvalitka.. ty si si uz niekedy na wecku kukla tam dolu? Mame tam my zeny dve dierocky, jedna sa vola posva, tadial sa rodia deti, menstruuje, tam by sa po spravnosti mal trafit partner pri milovani. Potom este mame malilinku dierku, ktorou konci mocova rura, tadial cikas. Len cikas. Tadiaľ sa nepomilujes, neotehotnies a okrem mocu odtial nemas co vycikat. Ta ide z mechura (zjednodusene), zatial co posva z maternice (velmi zjednodusene) odporucam studium biologie a samostudium na zachode

jaruska_12
2. jún 2021

Možno vykaka 😁😁😁😁😁

nafka0483
2. jún 2021

@barborizzy O tom som nikdy nepocula, az tu na MK sa take cosi docitala.

Ano, odporuca sa zenam ist sa po styku vymocit, ale to kvoli tomu, ze sa do okolia a ustia mocovej trubice mohli dostat pocas styku rozne bakterie, ktore mozu sposobit zapal. Takze vymocenim sa vyplavia, trubica sa precisti.

Ale netusim kto to kedy "upravil" na verziu, ze moc, ktory z mechura prejde mocovymi cestami nejako suvisi so spermiami a otehotnenim.
1. Ejakuluje sa do posvy, spermie su teda v sposve, na krcku a vacsina z nich cez krcok presla a uz smeruju do vajickovodov
2. Aj keby nejakym sposobm slo spermie "vycikat" alebo vyplachnut, tak dostanes von len tie co ostali v posve. A tie su na nic. Zvysok je uz davno v maternici a vajickovodoch a smeruju k vajicku na oplodnenie.

Dostuduj si ako funguje ludske telo a sexuj len s ochranou!

taga
2. jún 2021

Opomenula som analny otvor, ale to ti snad uz vysvetlovat netreba, ze ten s tehotenstvom nic nema!

nafka0483
2. jún 2021

@barborizzy Jaaaj moja zlata, teraz pozeram nick. Tak tebe asi skoda vysvetlovat. Ty totiz praktizujes viac ako rok analny sex a stale sa povazujes za pannu, lebo vaginalny sex si este nemala. Ten sa bojis mat, lebo co ked ti to bude vidno na postave, ze si mala sex. Ty si tu uz popisala poriadne skvosty...

barborizzy
autor
2. jún 2021

Len som sa pýtala lebo dosť žien mi to hovorilo ale ďakujem 😁

barborizzy
autor
2. jún 2021

@nafka0483 áno ja viem ale človek sa mení každý keď to ide robiť prvý krát sa boji má rôzne otázky atď ale to bolo už predtým 😁😘 Ja sa nepýtam o tom čo tu píšeš tak nerieš tu minulosť čo bolo už nebude 😁

mariejenka
2. jún 2021

@barborizzy maximálne sa po sexe choď vzdy vycikat a aj umyt ,aby sa predišlo infekciám močových ciest,a rôznym kandidam v pošve....ak nechces ostať tehotná bez hak,majte gumu, alebo všetko dokopy a prerušované súložiť.
Good luck

nafka0483
2. jún 2021

@barborizzy Ty ten prvykrat riesis uz riadne dlho. Prekvapuje ma, ze nemas problem s analom, veselo sexujes rok a pri vyginalnom styku mesiace rozmyslas a bojis sa.
Hlavne pouzivajte ochranu.

veronikaa1998
2. jún 2021

@ella_price 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

mariejenka
2. jún 2021

@barborizzy inak mne keby tuto koninu vravela s vážnou tvárou nejaka zena,a viaceré,tak si pomyslím že chcú ma asi ojebabrat,aby som ostala v tom,.alebo su take blbe v mojom okoli rozmiestnene akousi vyššou mocou.,
Mne sa normálne zastavili prevody🤣

derdia
2. jún 2021

@barborizzy nie nevycika.

Ma sa vycikat preto, ze vycika z mocovej rury pripadne bakterie... Je to ako prevencia pred zapalom mocovych ciest...aj napriek bezprostrednej hygiene pred stykom😁😉aspon tak nas to ucili v skole, ked sme preberali gynekologiu😁😁😁👍

derdia
2. jún 2021

@barborizzy no neverim ze ZENA toto moze tvrdit... Akurat tak zena vo veku 15 rokov a menej😁😉

pininka1
2. jún 2021

Moja kamoska si to tiez myslela a ma 14 rocneho chlapca.....

littlebubble
2. jún 2021

Cikať pred a po styku chodíme preventívne kvôli zápalu močových ciest 😂😂 neviem o tom, že by sme všetky chodili cikať po styku aby sme neostali tehotné.

viestta
Odpoveď bola odstránená
eva112014
2. jún 2021
petrisa213
2. jún 2021

Ach môj bože. A takáto osoba ide rozmýšľať o sexe. 🙈🙈 Nie, nikdy prosím ta. Alebo aspoň kým nebudeš zvládať základné učivo prosím. Potom sa môžeš vrhnúť aj na to stredoškolské.

henrikir
2. jún 2021

ja uz som tu naozaj videla vsetko, ale toto ma dalo do kolien. co tie deti ucia v skole neviem

sirka9
2. jún 2021

@taga mala by si tam dopísať, že z močového mechúra, lebo sa ešte opýta, že kde má ten mechúr a na čo to slúži.

sirka9
2. jún 2021

to fakt môže toto niekto povedať? a niekto sa opýtať či je to pravda? 😨😵 zjavne áno. prosím ťa autorka, ty sa radšej nerozmnožuj

ella_price
2. jún 2021

@sirka9 Že ju macír niekde takto nevymočila niekde v Petržalke pri parku.

1mata
2. jún 2021

@barborizzy vycikat sa a umyt po styku je vraj zdrave, lebo odplavis nechcene bakterie ktore ti posunie partner. Ale spermie? To mi logika neberie 🙄 😁

barborizzy
autor
2. jún 2021

@viestta je mi to ľúto ale nás na cirkevnej školy neučili o sexuálnej výchove a mame som o tom povedala ze mam priateľa a tak neviem čo riešite ja som sa len pýtala či je to pravda

Strana
z2