icon

Prebehla mi ovulácia?

martrle
13. júl 2021

Mozte Mi poradit nevyznam Sa v grafoch Bz.

Prebehla mi ovulácia?
sapetka
13. júl 2021

@martrle fu tak v tomto sa ja veru nevyznam tiez.. necitis ked mas ovulaciu?

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
nafka0483
13. júl 2021

@martrle Nevyznas sa, lebo toto nie je graf. Nahadz tie hodnoty do nejakej appky a nech to vyhodi graf a potom to uvidime.

xjakubikovak
13. júl 2021

@hazelgracegus keby to bolo také jednoduché tak si mnohé nemeraju každé ráno bazalnu teplotu a nerobia sa stále ovu testy..

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
xjakubikovak
13. júl 2021

@hazelgracegus v pohode len na menštruačný kalendár sa absolútne nedá spoľahnúť čo sa týka o ovulácie 🙂

sapetka
13. júl 2021

@hazelgracegus su appky ale tie ti ukazu cca od do kedy asi ovulka bude. Kedze trva iba par hodin najlepsie je ked zena sama vie kedy ju ma.

martrle
autor
13. júl 2021

@nafka0483 aha no skusim pohladst nejaku apku.. Len teraz som na dovolenke a nemam data uz nic Mi nechce otvorit... Tak ledva som Sa tu na Mk doteperila po hodinach... Ale vdaka vam skusim graf asi ked budem mat net... Riadne

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
martrle
autor
13. júl 2021

@sapetka citim... Lenze cyklus nepravidelny... Teraz len 3mesiace Co Sa ako tak obnovil... V Januari som v 17 t porodila... A menstruacia vobec nebola... Bola som na ivf s dv... Lebo vraj predcasna menopauza... Teraz po detoxe dosla menstruacia.. A tak skumam ako to mam.. Lebo zijem v de a lekari su tu hrozny.. A tak Sa teraz v tom nevyznam podla nicoho... Kedze cyklus nepravidelny... Hlien mam hned po kramoch aj ovu bolesti hlien vid sty skor... Ovu testy ukazuju stale rovnako ako keby tak neviem posudit... Dakujem bud teda skusat dalej... Je to komplikovane

katkamatka7
13. júl 2021

@martrle Ovuláciu si viac menej viem zistiť podľa hlienu a krčku.
Teplota na obrázku nerastie a neklesá podľa dostupných informácií o zmenách bt.
( Môže byť spôsobené horúčavami, kedy sa telo prispôsobuje vlastným ochladením po vysokom náraste teploty, keď túto svoju termoreguláciu nezvládne, prehreje sa. )

nafka0483
13. júl 2021

@martrle Ked budes mat cas, tak pozri napriklad appku Fertility Friend, tam ked si nahadzes tie data a budes si potom nadalej zapisovat, tak ti krasne vykresluje graf a aj spatne vyhodnocuje ovulaciu 🙂

luci_ba
13. júl 2021

@martrle mne raz Dr povedal že tehotenstvo je jediný dôkaz, že prebehla ovulácia. Že ziadne testy ani teploty to na 100%nepotvrdia. Ale skus to hodit do grafu bude to prehladnejsie

sapetka
13. júl 2021

@martrle och o lekaroch v de nemusis hovorit🙈ja neviem najst normalnehi ped. Ale co sa gyn tyka tak nejaku liecnu na upravu cyklus ? Ci o tom nemoze byt ani rec?

sapetka
13. júl 2021

@martrle potom uz len sex kazdy druhy den po kramoch😅🤞

martrle
autor
13. júl 2021

@sapetka no Ani to zatial nezaucinkovalo... Ale dik za tip🤣

szilvi314
13. júl 2021

@martrle ak je tvoje meranie správne, tak nie, ovulácia neprebehla.. ono by tam bol rozdiel dve desatiny aspoň (zvyčajne aj viac).. napr z 36,07 by vyskočil teplota na 36,27.. lepšie sa budeš vyznať vo svojom cykle, ak absolvujete nejaký kurz.. napr symptotermalnej metódy..

martrle
autor
13. júl 2021

@szilvi314 dakujem szilvi... Myslela som si aj ja no chcela som pocut Nieco od vas... Budem teda skusat dalej... Co Mi ostava dakujem baby.. Vsetkym vela stastia zelam...

lucia147852
13. júl 2021

Podľa týchto čísel neprebehla.

szilvi314
13. júl 2021

@martrle tie kurzy,čo som spomínala sú aj online (aspoň boli, napr. lpp.sk) a gynekolog by mal vedieť niečo urobiť s anovulacnými cyklami.. (duphaston a podobne lieky v konkrétny deň cyklu.. ) len ťažko sa presvedčuje doktor, že naozaj tu ovuláciu nemáš.. drzim palce..