Pred rokom som potratila a odvtedy sa mi nedarí otehotnieť
Gynekolog povedal ze mam vsetko pořádku ale nieco musí být natom ked nemozu otěhotnět
@dankaknollova ake vyšetrenia mate za sebou?
@dankaknollova a muzov spermiogram je tiez v poriadku?
Tak vyšetření mám za sebou chlap má dobré spermie on nebol na vyšetření
@dankaknollova mas aj hormonalny profil,
folikulimetriu, reproimunologicke, endokrinoligicke, hematologicke a geneticke vysetrenie?
Ci Ta len gynekolig pozrel a nic viac?
Iba mi zovral vyter a pozrel ma cez ten pocitac
A dal mi tablety inofolic
Nevím proč mi teče z laveho prsa nieco biele
@dankaknollova navstiv opat svojho gynekologa a povedz mu o svojich problemoch. Ak Ti nevezme ani krv, zmen lekara.
Dobrý aco mi zisti na krvi
Ani mi nepocedal jak mám brát inofolic každý měsíc či aj pauza ma byť
@dankaknollova zisti Ti, ci mas v poriadku hormony. Ovulaciu mas?
Tak menstruaciu mám furt inak raz 9, 10 a teď ze 15
Prve dieta sme mali v pohode druhe nie a nie rok a pol.mam uzasnu gynekologicku.zistila mi ze sice mrchu mam ale vobec sa mi netvorili vajicka.velmi vela testou spravila.dala mi liecbu mesiac som brala tabletky a uz som v 8 tyzdni.takze je to vela aj o lekarovi
@lolita555 ale mně liecbu nedal Iba inofolic lenze já nevím jak to mám brát či aj pauza ma byť
Já mám mentruacni kalendář vždy mito vychadza ovulacia a hormony by mala mat dobrý
@catherinah ovulaciu mam
@dankaknollova mas to odsledovane lekarom, ci si len myslus ze mas? Tvoj lekar to odflakol, chod tam este raz, nech Ti porobi vyšetrenia
@dankaknollova to, ze mas menzes podla kalendara vobec neznamena, ze je vsetko OK.
@catherinah co jak on mi zisti vis já sa moc vtom nevyznám
@dankaknollova ta biela tekutina z prsnika moze byt kvoli zvysenemu prolaktinu, a ten blokuje ovulaciu. Daj si skontrolovat krv. Prolaktin znizuje vitex jahnaci, je dostupny v tabletkach.
Vím vždy mám Biely vytok
Dobrý musím počkat má dovolenou a pak sa objednat a povedal mi ze mam přestat fajciy ze to škodí vaječníkum
@topasitta Dobrý musím počkat má dovolenou a pak sa objednat a povedal mi ze mam přestat fajciy ze to škodí vaječníkum
@dankaknollova urcite neber tabletky ked nevies ako na to mas doktora aby ta pouzil.ja som dokonca musela jest v urcitu hodinu a dni kedy ano kedy nie .ked budes brat a hala bala mozes si to zas iba pekne rozhadzat cyklus myslim.to ze mas menzes vobec neznamena ze si v poriadku.ako vies ze ma manzel spermie ok?ked lekar vam nic nerobil????vies ze si uz raz otehotnela je ok ale v dnesnej dobe za 3 mesiace mozes mat nieco blbo ale manzel zle spermose.ak chces dieta daj si spravit vysetrenia poriadne
@lolita555 zobral mi len vyter a Iba pozrel či mám všechno ok
@dankaknollova no tak neviem mna pozerala presne pocas plodnych dni a povedala ze by som mala mat vajicka nemala som nic.a krv mi vzala na testy kde sa to neskor potvrdilo.inak ak si teda myslis ze si s muzom ok neskusala si ovulacny kalendar???
Neskusala

Dobrý den minulý rok som potratila a od vtedy sa mi nedaří otěhotnět