icon

Pregnyl 10000

meggie393
8. sep 2013

Ahojte kocky,

potrebovala by som od vas vediet,tie co mate skusenosti s pregnylom,ako ste od vpichnutia na neho reagovali,ako ste mali pohlavny styk a ake by mali byt bolesti po tych 36 hod,a ci je normalne ze mam len tlaky v podbrusku,nijak mi nereaguju ani prsia,tak som zmatena :( ..uzila som ho 7.9.2013 o 11:00hod,a zatial neregistrujem nic,dneska sme mali styk,skusime este vecer a nasledujuce dva dni.PROSIM poradte mi dakujem 🙂

marus28
8. sep 2013

Ahoj.
Je to uplne v pohode čo cítiš,ten tlak v podbrušku je nahromadenie vajíčok ,ja som tiež nič iné nepociťovala,tak držím palce.

meggie393
autor
8. sep 2013

Tak snazilkujeme sa dufam dostatocne,len dufam ze nepremrham ovulku :/ dufam ze to vide ;)

kalista32
9. sep 2013

@meggie393 ja som mala silné bolesti v podbrušku akoby mi mali explodovať vaječníky a boleli ma aj prsníky 😒 a čo sa týka sexu na to som nemala ani pomyslenie 😖 ale sú žienky čo pregnyl znášajú v pohode je to na organizme ako znáša tu stimulku .

meggie393
autor
9. sep 2013

@kalista32 ahoj,tak ja mam len tlaky v podbrusku a mierna bolest v krizoch,inak nic a velmi sa bojim ,ze tym padom nenastala ovulka...:/ tak to ti verim pri takych bolestiach by som asi ani ja..mne doki hovoril,ze ak ny som mala bolesti tak vtedy sup na ,,to'' ze je najvacsia sanca,ale u mna bolesti nikde...:/ tak teraz neviem co...

kalista32
11. sep 2013

@meggie393 moja chcem ťa poprosiť o vysvetlenie ten pregnyl berieš ohľadom akého procesu ja som si ho pichala počas stimulácie dva dni pred odberom na IVF .

meggie393
autor
11. sep 2013

ja nemam ovluku ,tak preto,mam ho prvykrat,snazime sa o mimi,ale dneska je 5 den po vpichu a ovulka nikde,robila som si test,pri pregnyle ti vidu dve ciarky automaticky,to je pregnyl,ale mne vysla len jedna,tak tomu nechpem teraz vobec...

kalista32
12. sep 2013

@meggie393 no tak to je záhada 😒