icon

Príčiny krvácania mimo cyklu pri snahe o dieťa

3. jún 2025

Ahojte, od poslednej ms mam skoro každý den krvavé spinenie. Ovu viem vždy kedy mám podla hlienu a bolesti.tento mesiac som to nezaregistrovala. Myslíte ze to moze byt spôsobené tým krvácaním? S priateľom sa snažíme uz dlhšiu dobu žiaľ zatiaľ bez výsledku. Stretli ste sa s tým niektora? Neviem či zájsť k dr alebo este počkať do ďalšej ms,ta má prísť budúci týždeň.dakujem za odpovede

autor
3. jún 2025

Este dodam ze cítim taky pocit v bruchu ako keď mám ms

mimaapeto
3. jún 2025

mne toto isté robila cysta... prišlo to do štádia že stačilo že som zodvihla tašku s nakupom a už som krvácala... vyoperovali ... a krátko nato som aj otehotnela... určite smer gynekolog

babi2345
4. jún 2025

Určite choďte ku gyn. Môže byť hormonálny problém, cysta,hematoma, miom hocičo. Nech vás radšej pozre...

autor
4. jún 2025
@babi2345

Určite choďte ku gyn. Môže byť hormonálny problém, cysta,hematoma, miom hocičo. Nech vás radšej pozre...

@babi2345 uz som sa objednala radšej . Dnes som myslela ze mam ms ale bol to len krvavý vytok. Dost sa bojim co to bude ked su aj bolesti ako pri ms

eny11
22. jún 2025

Ako si dopadla?

autor
23. jún 2025
@eny11

Ako si dopadla?

@eny11 ms prišla po 12 dnovom meškaní,dr nevidel nic tyzden pred ocakavanou ms len ze sliznica bola vysoko 15mm. Po skončení ms idem znova na premeranie sliznice ci klesla