icon

Príprava na tehotenstvo – upravovali ste stravu alebo brali vitamíny pred snažením?

Dnes o 18:08

Ahojte, pripravovali ste sa pred pokusom o bábätko nejako upraviť stravu alebo branie vitamínov alebo nejake detoxikovanie organizmu ?
dakujem.

anonym_294519
Dnes o 18:12

Pripravila som sa na sex😀 umyla a oholila som sa

anonym_36c403
Dnes o 19:11

@anonym_autor prestala som fajčiť , schudla som 15 kíl pol roka pred snežením,držala zdravu stravu , mesiac pred začala užívať kyselinu listovú a podarilo sa to na 1x. Viem že toto nemá každý a aj keby sa na hlavu niekto postaví tak mu otehotnieť trvá dlho a ja si to úplne neviem ani predstaviť, ale za mňa je priprava minimálne toho pol roka dôležitá

anonym_11f501
Dnes o 19:39

Ahoj. Iba doplnkami. Skusala som co mi bude najviac sediet. Najcastejsie som uzivala / uzivam, femibion, probiotika a vitamin d. Snazila som sa nefajcit, nedavat si casto vinko. Nesportujem. Stravu nemam specialnu, papam naco mam chut. Nestravujem sa ale nejak casto mimo domu. Jedine ak nieco “specialne”, zacala som si merat bazalnu teplotu, sledovat plodny hlien a snazila som sa co najviac vzdelavat o zenskom cykle a plodnosti. 😊

anonym_42f1d7
Dnes o 19:41

Ja nie, lebo som mala pomerne dobrú životosprávu. Keby som nemala, začnem tým a to isté aj manžel. Jedine kyselinu listovú som brala. Ale tam to končilo.

autor
Dnes o 20:13

dakujem za odpovede, a co vaši partneri?