Prirodzené otehotnenie a PCOS
Ahojte dievčatá je tu nejaká prosím čo otehotnela a mala PCOS úplne prirodzene, žiadna liečba , iba vitamíny , zmenená životospráva , pohyb atď ?
mne nepomohlo ani schudnutie vyse 30 kg, ani pohyb, ani vitaminy, vitex, maca, ani zmenena zivotosprava...:/
Áno ja, 2x. Prvé problémové. Ale po troch rokoch - takmer úplne prirodzene. Druhé ani neviem ako sa stalo.
a teda asistovanu reprodukciu urcite nie, mam tazku fobiu z lekarov.
prve s duphastonom, druhe bez liecby a dokonca aj bez menstruacie a snazenia 🫢🫢🫢
mne nepomohlo ani schudnutie vyse 30 kg, ani pohyb, ani vitaminy, vitex, maca, ani zmenena zivotosprava...:/
@january13 áno ani mne nič z tohto nepomohlo čo si vymenovala, schudla som 22kg, vitamíny som brala atd. Nič. Pomohol letrozol a iui až
@denda2025 ty si už nedávno takúto diskusiu zakladala. Tam neporadili?
@january13 áno ani mne nič z tohto nepomohlo čo si vymenovala, schudla som 22kg, vitamíny som brala atd. Nič. Pomohol letrozol a iui až
@matusa_153 letrozol som musela vygooglit, ze je to liek na liecbu nadoru prsníka? Pouziva sa to aj na liecbu PCOS?
@matusa_153 letrozol som musela vygooglit, ze je to liek na liecbu nadoru prsníka? Pouziva sa to aj na liecbu PCOS?
@january13 letrozol alebo clostylbergit sú lieky ktoré sa používajú na začiatku ms cyklu a stimulujú vaječníky k ovulácii. Ja som pri pcos vôbec nemavala ovulaciu, prvý cyklus som užívala letrozol, mala som injekciu na uvoľnenie vaječníka a prvý cyklus vysiel.
@denda2025 ty si už nedávno takúto diskusiu zakladala. Tam neporadili?
@matusa_153 a vadí že píšem znovu?
Ja mam prvu uplne prirodzene.druhu po clostile mozno by sa podarilo aj prirodzene ale uz nas tlacil vek ked sme sa rozhodli pre druhe..
@saxana000 a prvé sa po akom čase podaril prirodzene? Mňa tiež už vek tlačí mám 29 a snúbenec 36
@denda2025 no trvalo to dlhsie.prva dcera sa podarila po 6 rokoch po vysadeni antikoncepcie ale tam sme sa nesnazili len sme to nechali na prirodu a nejak to prislo.prirodzene. a druhu sme tiez nechali na prirodu ale ked sa 7 rokov nic nezadarilo tak som isla do clostylu a pomohol.
@denda2025 ja by som dr požiadala o hormonálny profil, o pravidelne sledovanie ovulácie, a uvidíte potom .. ak bude prebiehať ovulacia prirodzene tak šancu máte. Možno nejaké vitamíny na pcos treba skúsiť..
@denda2025 no trvalo to dlhsie.prva dcera sa podarila po 6 rokoch po vysadeni antikoncepcie ale tam sme sa nesnazili len sme to nechali na prirodu a nejak to prislo.prirodzene. a druhu sme tiez nechali na prirodu ale ked sa 7 rokov nic nezadarilo tak som isla do clostylu a pomohol.
@saxana000 ja som len dva týždne od vysadenia ale ovuláciu mám celkom peknú tak skúšame uvidíme či príde menzes alebo ako neskôr vyjde test . Práveže mám hlien ťahavý hustý. Síce ti to trvalo roky hlavne že sa to podarilo 😊
@denda2025 ja by som dr požiadala o hormonálny profil, o pravidelne sledovanie ovulácie, a uvidíte potom .. ak bude prebiehať ovulacia prirodzene tak šancu máte. Možno nejaké vitamíny na pcos treba skúsiť..
@matusa_153 najprv mi povedala že si mám dať vitamíny tak užívam dikirogen, čaj od Katea na PCOS,púpalkový olej ,som viac na slnku a keď nie kvôli alergií dávam si vitamín D, upravila som z časti jedálniček . Váhu mám 58kg a meriam 160cm . Povedala mi nech skúsime najprv prirodzene a keď to nepôjde nech až potom zas príde a zoberie mi testy
@denda2025 ano ja som brala inofolic cca 5m a manzel folandrol rovnako dlho. Nedavali sme si pozor, netlacili na pili, len si uzivali sex 🙂 a po 5m som bola tehotna. Po porode jeden vajecnik je uz bez PCO a drzi sa tak uz takmer 8r a druhy ma naznak PCO, ale je to take hranicne. Uvidime, ci sa podari aj druhe babo..
@matusa_153 najprv mi povedala že si mám dať vitamíny tak užívam dikirogen, čaj od Katea na PCOS,púpalkový olej ,som viac na slnku a keď nie kvôli alergií dávam si vitamín D, upravila som z časti jedálniček . Váhu mám 58kg a meriam 160cm . Povedala mi nech skúsime najprv prirodzene a keď to nepôjde nech až potom zas príde a zoberie mi testy
@denda2025 no však ber to všetko a popritom by som chodila na sono či ovúacia prebieha alebo robiť ovulacne testy ale skôr je sono istejšie. Keď vás tlaci vek, by som povedala dr, že dobre prirodzene skúsiť ale že aspoň na sono chodiť chcete.. či bude ovulacia. Ja som takto chodila na sono nie raz, ale pravidelne len u mna prirodzene ovu neprebiehala
@denda2025 no však ber to všetko a popritom by som chodila na sono či ovúacia prebieha alebo robiť ovulacne testy ale skôr je sono istejšie. Keď vás tlaci vek, by som povedala dr, že dobre prirodzene skúsiť ale že aspoň na sono chodiť chcete.. či bude ovulacia. Ja som takto chodila na sono nie raz, ale pravidelne len u mna prirodzene ovu neprebiehala
@matusa_153 a sono ti robila predtým než si po menzese mala mať ovuláciu? Ja si ani ovulačné testy nerobím riadim sa len ovuláciou ktorú cítim tým výtokom ale veru v pondelok za ňou pôjdem .
@matusa_153 čo hovoríš na moje výsledky prosím ťa ? Prvý krát sa mi na to bralo dávala som si zatiaľ ako samoplatca lebo ženská má dovolenku.
@matusa_153 čo hovoríš na moje výsledky prosím ťa ? Prvý krát sa mi na to bralo dávala som si zatiaľ ako samoplatca lebo ženská má dovolenku.
@denda2025 netuším vôbec ale záver je OK takze asi to tak bude. Nikdy som tieto výsledky neriešila
@denda2025 netuším vôbec ale záver je OK takze asi to tak bude. Nikdy som tieto výsledky neriešila
@matusa_153 lebo na internete je napísané kadečo pritom hentam je pekne napísaná aj hranica ženy s PCOS reku či nemáš skúsenosť . Nevadí pekný dník 💐

@denda2025 ano ja 3x