icon

Prirodzené otehotnenie pri zlej morfológii spermií

katka1357s
1. jún 2025

Ahojte dievčatá, je tu niektorá, ktorej sa podarilo prirodzene otehotnieť pri zlej morfológii partnera? Boli sme na spermiograme a všetky výsledky zo spermiogramu sú v poriadku, len morfológia vyšla 1%. Dokonca aj fragmentácia DNA vyšla 7%. Ďakujem za odpovede 🙂

lucijalucy
1. jún 2025

Partner mal tiež 1% odporučili zmenu životosprávy, užíval doplnok folandrol a po 4 mesiacoch zlepšenie na 4% a zadarilo sa. Držím palce 🙏🏻

katka1357s
autor
1. jún 2025
@lucijalucy

Partner mal tiež 1% odporučili zmenu životosprávy, užíval doplnok folandrol a po 4 mesiacoch zlepšenie na 4% a zadarilo sa. Držím palce 🙏🏻

@lucijalucy super to ma teší. Gratulujem 🙂 no my už folandrol užívame veľmi dlho. Skoro viac než rok.

bystrozraky
1. jún 2025

Hlavne nech si tvoj partner prestane davat mobil do vrecak na nohaviciach....po 3-4 mesiacoch sa to obycajne radikalne zlepsi. Tym myslim, nema si tam davat mobil vobec ani raz. Je na to vela studii...samozrejme ziadne kupanie vo vani, sauny a najlepsia absolutne ziaden alkohol 4 mesiace. Samozrejme suplementy zinok a podobne...

lucijalucy
1. jún 2025
@katka1357s

@lucijalucy super to ma teší. Gratulujem 🙂 no my už folandrol užívame veľmi dlho. Skoro viac než rok.

@katka1357s samozrejme na každého iné funguje, každé telo je iné, nič univerzálne neexistuje.

sowhat
2. jún 2025

s 1% morfologiou sa aj nam podarilo. ak su zvysne parametre v poriadku - hlavne mnozstvo a pohyblivost, nemal by to byt problem

katka1357s
autor
2. jún 2025
@sowhat

s 1% morfologiou sa aj nam podarilo. ak su zvysne parametre v poriadku - hlavne mnozstvo a pohyblivost, nemal by to byt problem

@sowhat super 🙂 aj partner niečo užíval, či ste to nechali na náhodu?

sowhat
2. jún 2025

fertiduo, selen, zinok...

katka1357s
autor
2. jún 2025
@sowhat

fertiduo, selen, zinok...

@sowhat a po akej dobe sa upravili výsledky morfológie?

sowhat
2. jún 2025

preliecili sme infekciu a spermiogeneza trva 70-90 dni, takze ich obnovenie trva min.tie 3 mesiace. kludne mi napis spravu, ak ta zaujima viac detailov.

zuzanellav
8. jún 2025

Ahoj, manžel mal v septembri minulého roku morfológiu 2% Po roku snaženia som otehotnela ale v 8tt som potratila. Teraz sa snažíme znova tak uvidíme 🙂

bambulka711
13. jún 2025

@katka1357s ahoj, my sme otehotneli pri 0-0.5% a to sme starší. Závisí aj od počtu spermií.

allexa88
17. jún 2025

Ahojte žienky trochu sa sem votriem😀ostal mi folandrol neotvorene balenie 30ks,ak by mala niektorá záujem predám za 15€