Problémy s cyklom a túžba po ďalšom dieťatku
Dcéra bude mať onedlho pol roka a ja túžim po ďalšom. Problém je, že cyklus sa mi strašne rozhodil najprv po pôrode dva mesiace chodil normálne a potom mi už neprišiel dva mesiace skončilo to vyvolávackou a zasa som 5DC 😢 tá neistota aky bude ďalší cyklus. Gynekológ to nechce riešiť, že je skoro po pôrode. Ale nekojila som vôbec ja sa tak bojim čo bude ďalej 😢 skúšala som výživové doplnky aj inofolic combi aj gynex a v tom mesiaci nedošla ovulácia akurát vobec teraz neviem či niečo brať alebo radšej nie ☺️
Tvoje telo zatiaľ nie je pripravené. Daj si ešte chvíľku čas, užívaj si dcérku. Venuj sa jej. Čo chceš vyť upachtena matka s ročným a mesačným dieťaťom, ktorá neviem ku ktorému skôr skočiť?
Trosku počúvaj svoje telo
Ty sa rucas lebo si este neotehotnela pri 6m dcere? Dobre moja, povedz o tomto svojej lekarke/gyn lebo toto musia byt dost vykolajene hormony.
Ja som otehotnela, ked mal prvy syn 6m a teda neodporucam to.
Ha ha..
Ahoj, daj tomu cas, tlacis na to, tvoje telo nie je pripravene, neriskuj
Ešte sa Ti ani poriadne nezvyla maternica a brucho neriskuj môže byť ešte brušná stena aj amternica oslabená keď bude telo zregenerované aj ovulácia bude aj mesnzes normálne a potom sa zadarí užívaj si dcérku.
Ty kde sa plasis? Však daj telu čas na regeneráciu,samo ti dáva najavo,že "nechce"byť znova tehotné...aj gynekológ ti to hovorí,tak prečo ideš hlava nehlava za tým?
Ty kde sa plasis? Však daj telu čas na regeneráciu,samo ti dáva najavo,že "nechce"byť znova tehotné...aj gynekológ ti to hovorí,tak prečo ideš hlava nehlava za tým?
@jaskolka hormony
Ty sa rucas lebo si este neotehotnela pri 6m dcere? Dobre moja, povedz o tomto svojej lekarke/gyn lebo toto musia byt dost vykolajene hormony.
Ja som otehotnela, ked mal prvy syn 6m a teda neodporucam to.
@hederamonstera tych 9 mesiacov sa telo po porode dava dokopy, to je tak cca. Neviem, kde sa nahli. Teraz ma asi zlate baby, treba pockat, ked sa zacne pohybovat riadne v priestore, padat, vserko davat do ust. Ja som otehotnela, ked mal maly rok a skoro ma svihlo. Rozdiel 21 mesiacov a bol to zahul, mala mala strasne koliky a to prve dieta bolo riadne na druhej kolaji, bohuzial. Snazila som sa, nuz ale...🙃
Neblázni! My sme chceli tretie dieťa a vzhľadom na vek sme sa "ponahlali". Ale ked mal druhy 6m a prvý 3,5 roka, vsetcia naraz chori aj ja - povedala som nie este počkáme radsej. Hmmm, nevideli. Maly mal 8 mesiacov a bola som tehotná. Deti su uliate ale byt mladšia, počkám kludne 3 roky. Je to teraz o hibu. Potrebovať ta budu obe naraz, jeden plače a hneď sa pridá druhy. Aspoň tie e roky si naplno uzi alebo aspoň tie 2,5.
@hederamonstera tych 9 mesiacov sa telo po porode dava dokopy, to je tak cca. Neviem, kde sa nahli. Teraz ma asi zlate baby, treba pockat, ked sa zacne pohybovat riadne v priestore, padat, vserko davat do ust. Ja som otehotnela, ked mal maly rok a skoro ma svihlo. Rozdiel 21 mesiacov a bol to zahul, mala mala strasne koliky a to prve dieta bolo riadne na druhej kolaji, bohuzial. Snazila som sa, nuz ale...🙃
@nevenka mne to nemusis hovorit🙃🙃😂 ale nastastie boli obaja uplne dokonale deti, ale teda choroby su hrozne…chudatka, mi puka srdce, obaja mali a chori, neznasam take obdobia, nastastie rastu a rastu😀
To nemyslite vazne..venujte tuto energiu tomu dietatu co mate radsej..ved to neni ani prirodzene otehotniet po 6tich mesiacoch
@nevenka mne to nemusis hovorit🙃🙃😂 ale nastastie boli obaja uplne dokonale deti, ale teda choroby su hrozne…chudatka, mi puka srdce, obaja mali a chori, neznasam take obdobia, nastastie rastu a rastu😀
@hederamonstera no ved ja s Tebou suhlasim, je to maly vekovy rozdiel. Aj tie choroby, ale pre mna bolo narocne uz len to bezne zitie s nimi. Ten prvy rok bol fakt narocny.
🫣 vážne ? .. veľa žien sa snaží o babo nedarí sa im roky a vy máte uzlik šťastia doma a rúcate sa tu z toho, že sa vám nedarí mať po pól roku hneď ďalšie ? 🫣 radšej sa poriadne zotavte, dajte telu čas a venujte sa maličkému a neskôr to príde 🍀

To je jedno ci si kojila ci nie. Po porode je UPLNE BEZNE ze je este dlhy cas rozhadzany cyklus, aj ked Ti niekedy, alebo zo zaciatku, pride nacas. Ukludni sa v prvom rade. Taketo tlacenie na pilu dobrotu neurobi, a najma ked mas malinke babatko doma a Ty uz "vysalievas" a rucas sa lebo si 5dc a nepodarilo sa teraz hned.
Nadych - vydych.