icon

Problémy s kolenom a snaha o dieťa

vanesapeskova
16. apr 2022

Ahojte ,ja len sa chcem opýtať pekne. ,,
Najprv : môj problém ...napíšem .

Pred rokmi sa mi stalo že mi vyskočilo kolienko prvý raz a druhý zas .. a sa do teraz bojím aby mi hocikedy nevyskočilo .. viem narábať z nohou už som zviknuta na všetko i keď niečo nemôžem robiť snou hocičo kadečo ale som stým v normálke nevadí nič .. ja len že sa snažím o bábo z priateľom nedarí sa nám vôbec ... Nevjem prečo ,na kontroly si chodievala vždy stále sme oby dvaja v poriadku .. ( ak mi mi niekto poradil ako čo najskôr otehotnieť nech sa páči počuvmem a skúsim poprípade nejaké lieky extrémne ktoré fakt pomôžu ! Díky )
A sa bojím že keď potom otehotnem či nebudem mať nejaké problémy z tou mojom ako napríklad pri pôrode aby som nedostala kŕče atď .. a ak je tu nejaká ktorá mala toto isté alebo má a prešla si z tehotenstvom z nohou tak poprosím napísať mi ten celý príbeh ako to bolo a šlo ďakujem pekne 🍀

liljana
16. apr 2022

Nerozumiem nicomu. Ludia maju koleno, kolienko je jedlo, alebo spaja ohyby na roznych rurach (vodovodne, sifon,...) na stavbe. Ak tomu ma niekto rozumiet, treba zrozumitelne pisat.

mirage
16. apr 2022

@vanesapeskova kazda z nas si "presla z tehotenstvom z nohou". 🤣 ortoped ti povie, aku mas mat liecbu, ci to treba zoperovat.

denden77
16. apr 2022

mala som odpalene rameno, volala som ho "vyskakovacka", dala som si ho spravit pred tehotenstvom, aby sa mi nestalo, ze mi dieta vypadne z ruk pri zlom pohybe.. mozes si strazit pohyb ako chces, ked ti napr. dieta vyleti na cestu, ci bude padat a ty budes za nim skakat sipku, aby sa ti nestalo, ze padnes ako kabela a ostanes lezat 😁
mimochodom, s tym, ze sa ti nedari otehotniet to ozaj nesuvisi 🤷‍♀️😊

vanesapeskova
autor
30. apr 2022

Vôbec ste ma nepochopili a ani ste vôbec neprečítali môj príspevok dobre akože dobrá sranda čo tu píšete idete si svoje aj keď nevjete 🥴😂😂✨👻😂