Problémy s oplodnením a hľadanie odborníka v Bratislave
Dobrý deň prajem všetkým,
Neviem ako začať ale asi rovno skočím do studenej vody. V predchádzajúcich vzťahoch sme plánovali dieťa a nikdy nevyšlo. Pri každom styku som myslel len na to,a snažil som sa aj podložiť priateľke vankuš pod zadkom aby sa spermie dostali tam kam majú Niekde na nete som čítal že pomôže.Samozrejme tie vzťahy aj skončili,no s inými partnermi sa im podarili deti. Tak neviem či chýba je u mňa,alebo či sme neboli len kompatibilný. Teraz som vo vzťahu v ktorom som šťastný,asi prvýkrát v živote.Bez stresu, bez nátlaku.Planujeme aj navštíviť odborníka,urológa.Vie niekto odporučiť nejakého dobrého v Ba? A prípade treba výmenný lístok? Treba niečo platiť za vyšetrenia? Prípade čo viete poradiť? Ďakujem za každý odpoveď.
Tak logicky nebudeš mať kvalitné spermie.
odporucam ist na spermiogram priamo do centra asistovanej reprodukcie, nie vsetci urplogovia maju vybavenie na kvalitny spermiogram.
@zoltan1982 treba výmenný lístok, nájdi Centrum asistovanej reprodukcie. Vypitaj rozšírený spermiogram. Pohybuje sa medzi 120-200eu. Kde, ako. Urologovia takéto veci nerád riešia, ako spermiogram, ani nevedia. Ale na kompletne urologické vyšetrenie tiež môžeš ísť, treba tam dat vzorky moc, ejakulat, výtok... lebo keď máš tam niekde dole zápal treba nato antibiotika a to rieši urológ. U urológa všetko zadarmo. Veľa šťastia 🤞🤞
@zoltan1982 treba výmenný lístok, nájdi Centrum asistovanej reprodukcie. Vypitaj rozšírený spermiogram. Pohybuje sa medzi 120-200eu. Kde, ako. Urologovia takéto veci nerád riešia, ako spermiogram, ani nevedia. Ale na kompletne urologické vyšetrenie tiež môžeš ísť, treba tam dat vzorky moc, ejakulat, výtok... lebo keď máš tam niekde dole zápal treba nato antibiotika a to rieši urológ. U urológa všetko zadarmo. Veľa šťastia 🤞🤞
@babi2345 vymenny na spg do caru netreba
@zoltan1982 iba zopakujem, čo už tu bolo písané, rovno by som navštívila centrum asistovanej reprodukcie - ak teda už obaja chcete dieťa. Ak by aj nie, dala by som si tam spraviť spermiogram a uvidíš 😊 Držím palce
@babi2345 vymenny na spg do caru netreba
@babushkaem môj manžel bol v Nitre Gyncare a pitali, len preto som pisala... v BA možno inak, neviem.
@zoltan1982 Ďakujem za radu všetkým.Pojdem tam,dohodneme si konzultáciu a potom potrebné vyšetrenia...Ďalej k opravám ohľadne písania. Niekedy ľuďom aj mobil prehodí písmenká. Čiže nekritizujme jeden druhého.Dalej nezabúdajme koľko chýb mala v jednom príspevku taká ministerka kultúry.A to že niekto niekoho upozorní nie je nič zlého.I keď dotyčný/á už odstránil/a komentár,tak viac sa vyjadriť k tomu neviem.Budme voči sebe viac tolerantný a láskavý.

Urológa neporadím, ano VL treba ku uro a dobre robíš žiaľ chyba moze byť aj u teba, treba ti komplet spg, držím palce