Problémy s otehotnením po prvom dieťati
Ahojte. Mam 5 rocneho syna, ani neviem kedy som otehotnela. S manzelom sa pokusame uz vyse dvoch rokov a stale sa nedari druhe. U lekarov sme boli, nevidia problem. Bol niekto v situacii, ze prve splodili hned a druhe sa im nijak raz nedarilo? Zacinam byt zmierena, ze druhe mat nebudeme aj ked by som velmi chcela. Co vam pomohlo, aby ste otehotneli?
No u nas to sice neboli 2 roky ale asi 8 mesiacov, zatial co prve babo bolo uz po 2 mesiacoch. Po prvom dietati sa mi posunula ovulacia o par dni takze tam bol kamen urazu,kupila som si tie ovulacne testy a presne odsledovala kedy ovulujem. A muzovi som povedala nech pije menej kofeinu. Neviem co vsetko ste uz skusali tak tazko povedat,u nas to bol jednoduchy problem.
Sleduješ ovuláciu, máš ovuláciu? Máš priechodné vajcovody? Máš hormonálny profil v poriadku? Manžel má spermiogram v poriadku? Endokrinológia tiež všetko ôk? Ak všetko je vyšetrene a všetko je ôk, tak folandrol prenho, kyselina listová, mio isonitol, vitamin D,... Je veľa toho. 🤞🤞🍀
Ahojte, ja som to mala podobne, prvé ani neviem ako a druhé vôbec.. cakali sme vyše roka a tak mi lekár navrhol Inofolic premium a Folandrol. Je na podporu tehotenstva, z vlastnej skusenosti odporúčam, ak sa chcete pripraviť na tehotenstvo. Je to pre muža aj pre teba. Do prvého mesiaca sa ukázala druhá čiarka 😀 ak ešte váhate, určite odporúčam vyskúšať. Má to super zloženie a je to vo forme prášku do vody, takže ľahké užívanie 😀 mali sme trojmesačné balenie, ale využili sme len polku mesiaca, takže posúvame aby to pomohlo niekomu ďalšiemu 😀 pôvodná cena bola 125€, teraz posúvame za 60€, dátum expirácie je do konca roka.
No moj maly ide mat 6 a ked mal dva tak sme si povedali ze by sme mohli ist aj do druheho. Presli 4 roky kym sa nam to podarilo a to uz som ani druhe nechcela… 😆 takze dve palicky boli sok.

Skúšala si gynex?