icon

Problémy s počatím

risoriskoveronka
10. okt 2025

Dobrý večer prajem. S partnerom sa už dlhší čas snažíme o dieťatko no neúspešne. Chcem sa opýtať či má niektorá mamička skúsenosti neviem čím to môže byť ale keď sa partner vomne urobí všetko ostane na ňom vomne to neostane nič vyberie a má spermie všade. Stretli ste sa niektorá s týmto ? Ďakujem za odpoveď

stellarstar
10. okt 2025

@risoriskoveronka to odkiaľ vieš že v tebe nič neostane?

charlinka111
10. okt 2025

A si si istá, že aj on chce dieťa?

anonym_1c16ab
10. okt 2025

@risoriskoveronka nerozumiem reci tvojho kmena. Akoze moze ostat na nom vsetko a v tebe nic? 🤪🙈

anonym_215228
10. okt 2025

pomoc 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

minenkaa
10. okt 2025

Tak ja som vôbec nepochopila

anonym_7d600a
10. okt 2025

Veronka, ak sa vam s Riskom podari sa uspesne posnazit a splodit dieta, myslim si, ze by bolo vhodne si dostudovat nejake zaklady co sa tyka biologie, fyziologie a ludskeho tela...

anonym_884d4b
11. okt 2025

Radšej sa prestaňte snažiť 🤦

cutespider
11. okt 2025

Nebude problém v tom, že pokračujete aj po jeho vyvrcholení? Žaluď má prispôsobený tvar na odstraňovanie "konkurenčných" spermií.
Ale aj tak, riešiš to zbytočne, na oplodnenie nepotrebuješ všetky jeho spermie, stačí jedna.

babi2345
12. okt 2025

@risoriskoveronka každé 2,3x dní mat styk. Aby sa oplodnilo vajíčko stačí aj malo spermií. Keď on skončí, trosku ešte poležať. Môžeš pozorovať kedy máš ovulaciu. Kúpiť ovulacne testy robyt každý deň 2x po12. dňa cyklu. Možno vám pomôže. Ak nie,po roku ísť ku gyn, možno máte zdravotný problém. Vela šťastia. 🤞

anonym_5e29eb
12. okt 2025

Pane na nebi. Si si ista, ze mat dieta je pre vas dvoch vhodne? Jednoduchsi evidentne obaja.

risoriskoveronka
autor
14. okt 2025
@anonym_5e29eb

Pane na nebi. Si si ista, ze mat dieta je pre vas dvoch vhodne? Jednoduchsi evidentne obaja.

@anonym_5e29eb my deti už máme dvoch synov už sedem ročný a 5 tak mám už nejaké skúsenosti aj s otehotnením aj s deťmi. Ja nie som blbá len vážne to ostáva všetko na ňom možno ostáva aj vo mne určite to stačí na oplodnenie na oplodnenie stačí úplne jedna spermia. Ja som bola iba zvedavá či sa s tým už nejaký part stretol. Lebo sa nám to nestávalo až teraz.

risoriskoveronka
autor
14. okt 2025
@anonym_215228

pomoc 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

@anonym_215228 ???

risoriskoveronka
autor
14. okt 2025
@charlinka111

A si si istá, že aj on chce dieťa?

@charlinka111 som si istá. Ako píšem vyššie už dve detí máme len by sme chceli ešte jedno. Ale ja na to netlačim ak bude bude ak nie tak nie. Osud si nevyberáme. Len som chcela počuť či sa to už niekomu stalo a to je všetko.

risoriskoveronka
autor
14. okt 2025
@anonym_7d600a

Veronka, ak sa vam s Riskom podari sa uspesne posnazit a splodit dieta, myslim si, ze by bolo vhodne si dostudovat nejake zaklady co sa tyka biologie, fyziologie a ludskeho tela...

@anonym_7d600a Ja nemám na potrebu niečo si naštudovať len som sa obyčajne opýtala ako píšem vyššie si prečítajte že nie som žiadna pubertiačka veď predsa už dve detičky mám. Tak netrepte tu sprostosti.