icon

Prosím bol niekto na inseminácii?

miminkaaa3
29. sep 2018
meandbaby
29. sep 2018

@miminkaaa3 bola som.Co potrebujes?

januska20
29. sep 2018

aj ja..

butterfly333
30. sep 2018

Ja sa chystám v októbri dúfam že sa to podarí. Mám otázku išli ste hneď po zákroku do práce?

januska20
30. sep 2018

ja som si vzala paragraf..

butterfly333
30. sep 2018

@januska20 paragraf? To sa dá vziať na to paragraf? No to v mojej robote nedajú nič. My máme nárok na 3prirpustky za rok a tie som už vyčerpala.

evinkakub
30. sep 2018

@butterfly333 zo zakona mas na 7 paragrafov narok, a aj keby namietali, kludne im mozes pohrozit inspektoratom prace. skratka je na to zakon.

butterfly333
1. okt 2018

@evinkakub no my môžme len 3do roka. Keby zoberiem ďalšiu priepustku okamžite dochádzam o dochádzkový bonus 70€ čiže jedna priepustku navyše a 70e dole

miminkaaa3
autor
1. okt 2018

@meandbaby chcela som sa spytat na tie hormony co sa pichaju kolko ich je? Rozhadze to nejako zenu? A podarilo sa vam?

miminkaaa3
autor
1. okt 2018

@januska20 pomohlo? Ja sa rozhodujem ci ist

januska20
2. okt 2018

@miminkaaa3 nie. Absolvovala som to 3 x a nič sa nepodarilo. A to som predtým bola na prefuk vajcovodov. Toto mi odporúčali najprv a až tak insemináciu.
Nakoniec som otehotnela prirodzene o 4 roky potom.

miminkaaa3
autor
2. okt 2018

@januska20 a kde ste boli v akom meste? A kolko vas to stalo?

januska20
2. okt 2018

@miminkaaa3 v Košiciach , tá prvá insem. nás stála 80 €. Ale neskôr sa tam vymenili lekári a za ďalšie dve sme dali 100 €.

meandbaby
7. okt 2018

Ahoj, prepac, ze az teraz pisem.Bola som na inseminacii a na druhy pokus, ten prvy bol len pokus fakt, lebo folikul nebol idealny, na druhy sa podarilo a mam 3 rocnu dcerku. Bola som v Heliose Martin a to som uz mala 35. Teraz cakam druhe a prirodzene na prvy krat.Na folikulometriu a stimulaciu sme chodili pol roka az potom som sla na zakroky.Drzim palce.

butterfly333
7. okt 2018

Baby ktoré ste o tehu s iui na druhý krát tak prvý ste mali tiež bez stimulácie a druhu zo stimulaciou? Ja tak mam mať teraz nie je lepšie hneď zo stimulkou?

butterfly333
7. okt 2018

@meandbaby ahoj a môžem sa spýtať mali ste aj stimuláciu pri druhom iui alebo nie? Mňa teraz čaká prvé iui bez stimulácie a keď sa nezadari druhé bude zo stimulaciou. No mam už 39r snažíme sa rok.

meandbaby
8. okt 2018

@butterfly333 ano, so stimulaciou obe, clostibegyt.Ja som mala problem s menzes, aj 4 mesiace vypadok cely zivot.ale, ako dovod, ze sme prirodzene nepocali nam to nikto nepotrvrdil, vysledky som mala dobre. Ale, pol roka sme tie folikuly "nahanali" co bolo dost frustrujuce, sme dochadzali do Martina zo Ziliny. Ten prvy pokus, folikul uz bol dost prerasteny a bol to len pokus, v druhom pripade bol idealny. Teraz po porode sa mi cyklus napravil.Cakame druhe prirodzene.moja znama otrhotnela aj v prirodzene riadenej inseminacii, ja som chcela istotu. Kazdopadne si treba nechat poradit od centra, verim, ze vedia, co robia a nemyslim si, ze im ide len o zarobok, ved potrebuju aj vysledky. Drzim palce

meandbaby
8. okt 2018

@butterfly333 lebo moze sa stat, ze folikul nepraskne a ked sa pichne pregnyl, tak ano.Aj to moze byt chyba, kt sa vopred zistit neda.

butterfly333
8. okt 2018

@meandbaby ďakujem za info. No ja ovu mávam pravidelne len či aj vajka sú kvalitné

meandbaby
8. okt 2018

@butterfly333 drzim palce

miminkaaa3
autor
10. okt 2018

@meandbaby dakujem za odpoved..idem aj ja zavolat lekarovi a objednam sa tam a hadam sa nam to podari..moj muz ma pomale spermie tak nam povedal doktor aby sme sli nato

butterfly333
10. okt 2018

@miminkaaa3 a kam do ktorého centra idete? My do gyn five v Nitre. Môj má výborný spermio no ja aj o tehu no donosit je asi problém tak verím že nám pomôžu mam už doma inj a progesteron.

meandbaby
10. okt 2018

@miminkaaa3 v tom pripade vam to moze pomoct, nakolko to vyznamne krati spermiam cestu.😉

miminkaaa3
autor
10. okt 2018

@butterfly333 a tych injekcii je kolko?
No ja neviem kam nas posle a to sa da aj v Nitre?

miminkaaa3
autor
10. okt 2018

@meandbaby no velmi dufam uz sa dlho snazime,tak by som bola rada

butterfly333
10. okt 2018

@miminkaaa3 ja chodím do Nitry mam to kúsok. No inj mam jednu ovitrelle a potom fraxik denne si budem pichať.

miminkaaa3
autor
10. okt 2018

@butterfly333 tak aj ja pojdem do Nitry lebo mam kusok ja som si myslela ze najblizsie je v Ba